Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczony rzucił mnie przed świętami i zażądał zwrotu pieścionka zaręczynowego

Polecane posty

Gość gość

i prezentu, ktory mi kupił na urodziny tj smartfon. Dał mi termin po nowym roku, mam tu to oddac albo 'inaczej porozmawiamy'. Czy ma prawo żądac zwrotu ? Powiedzial, ze skoro nie jestesmy juz razem to chce zwrotu tego co jest jego...

Gość gość
ja bym poprosila braci o pomoc, by z nim porozmawiali po mesku. a pierscionek i smartfona sprzedalabym

Gość gość
Do tej z 20.44,widać że nie masz godności i honoru!

Gość gość
a co ma godnosc do oddawania prezentow? godnosci i honoru to nie ma pajac, ktory najpierw daje, a potem zabiera :D

Gość gość
Ja bym mu wystawila rachunek za to ile razy mu nogi rozskadalam i mu duupy dawalam

Gość gość
Dokładnie.

Gość gość
Niech w********a z łaski swojej, bo jak słyszę takie rzeczy to mi się scyzor w kieszeni otwiera

Gość gość
Ja swojemu juz ex rzucilam pierscionkiem i tez zerwalam. Prezent zabral spod choinki. Rowniez uwazam, ze to porazka oddawac prezenty. Kto daje i odbiera... nie oddawaj. Ja w sumie zaluje, bo moglam nie rzucac a sprzedac i poczekac dziwn dluzej na prezent swiateczny hehehe

Gość gość
Za jego tekst rozj***labym go

Gość gość
to było do tej co chciała sprzeać,nie do autorki postu.Skoro facet chciał zwrotu widać że nie ma klasy i honoru.Autorka powinna się cieszyć że pozbyła się lamusa.

Gość gość
Facet bez honoru ,ale Ty go miej i oddaj mu tego smatfona i pierścionek, niech wie, że masz na tyle klasy

Gość gość
Pierścionek jest symbolem miłości i narzeczenstwa więc przy rozstaniu trzeba go zwrócić. Widać jaka materialistką jesteś, już wiadomo dlaczego koleś kopnął cię z zad :O

Gość gość
Moim zdaniem prezentów generalnie nie powinno się zwracac, a pierścionek kobieta powinna sama chcieć zwrocic przy rozstaniu ,ale wtedy facet powinien powiedzieć żeby go zatrzymała Inaczej oboje beda bez klasy. Ale w tej sytuacji jeśli on już pokazał jakim jest burakiem to zwróć mu to o co prosił , będziesz wtedy górą. Na spokojnie , bez wymówek, ale już nigdy się do niego nie odezwij

Gość gość
Przyjete ...przyjete. szlag z tymi zasadami. Nie oddaje sie prezentow. Pierscionek o ile byl babciny to ok, ale kuzwa zwykly szajs z apartu...wez...

Gość gość
smartfon tez jest symbolem milosci? :D i inne prezenty? zapamietajcie to sobie, smieszne biedaczki z patologii: w momencie przekazania komus czegos w formie prezentu, ta rzecz przestaje byc wasza! przestajecie miec do niej jakiekolwiek prawo. dlatego proba ''odzyskania'' prezentu jest w swietle prawa proba wyludzenia i podlega karze.

Gość gość
I to on ja rzucil!!!! Do tego smie ja straszyc frajer. Juz za sam tekst na pewno nie ujrzalby nic.

Gość gość
Dokladnie. Wg prawa ty jestes w posiadaniu.

Gość gość
rany , wy kompletnie nie macie honoru... nie ważne czy "szajs z apartu" czy pierscionek babci, skoro facet tak postawił sprawe to niech odda, ale jednocześnie choćby kiedykolwiek sie do Ciebie jeszcze odezwał Ty go po takim czymś całkowicie olej. Jak mu nie oddasz to zatrzymasz pierscionek i smartfona, ale ten burak będzie miał tylko o tobie złe zdanie, a tak to wyjdziesz z tego z twarzą i być może sam sie zorientuje co stracił ,ale ty jako kobieta z honorem do niego nie wrocisz i to byc moze bedzie dla niego wieksza kara niż teraz taka strata materialna

Gość gość
a ja bym na jego oczach rozwalila smartfona na kawaleczki i wywalila pierscionek do kibla/rzeki :D niech sie podenerwuje pajac

Gość gość
poza tym zwracając mu pieścionek nie dość ,że pokazujesz swoją klasę i honor to jeszcze pokazujesz mu ,że takie " prezenty" dla ciebie nie są najważniejsze, że świetnie poradzisz sobie bez nich -czyli bez niego materialnie też. Jak je zostawisz to on tylko odczuje jaką łaskę Ci zrobił ,że kupował Ci takie prezenty, a Ty bez niego pewnie zginiesz bo taka nieporadna jestes. Pokaż mu ,że masz gdzies jego marne prezenciki , oddaj mu i obroc sie spokojnie na pięcie, życz mu powodzenia i zerwij kontakt na zawsze

Gość gość
nie ma narzyczeństwa to pierścionek powinnaś mu oddać od razu a smartfon to nie jest tania rzecz więc też powinnaś mu oddać i rozstać się z czystym kontem o ile masz odrobinę godności i honoru. Chociaż mało, która kobieta wie co to jest.

Gość gość
to ty tez zadaj czegos co mu dałas. albo zaplty za cos co mu zrobiłas

Gość gość
Pierścionek jest symbolem miłości i narzeczenstwa więc przy rozstaniu trzeba go zwrócić. Widać jaka materialistką jesteś, już wiadomo dlaczego koleś kopnął cię z zad xxx widać, że pisał to jakiś pedał prawiczek :D Autorko, nie musisz oddawac mu niczego. Prezent to prezent, ten twój eks to jakieś gowno a nie facet, to tak jakbym ja zażądała zwrotu prezentu chrześniakowi, dałam mu playstation i dzis bym sobie chętnie pograła i co? Mam do niego zadzwonić i powiedziec oddaj konsole bo sie rozmyśliłam ? :D Facet idiota, frajer o mentalnosci męskiej prostytutki :D

Gość gość
tylko frajer się oświadcza!

Gość gość
A czemu on zerwal w ogole????

Gość gość
Oddałabym, ale jedno i drugie potraktowane młotkiem i zapakowane w pudełko po butach. co za pajac..

Gość gość
zero klasy i wyczucia, i ty, i on. Pierscionek oddaj, jeśli chcesz iśc dalej bez zadawnionych nieuregulowanych spraw. Pierscionek zaręczynowy kobieta z klasą powinna oddać i tyle w temacie. Smartfon teoretycznie jest twój i oddawać nie musisz, ale ja bym pierścionek oddała normalnie a smartfonem w niego rzuciła i odeszła.

Gość gość
zero klasy i wyczucia, i ty, i on. Pierscionek oddaj, jeśli chcesz iśc dalej bez zadawnionych nieuregulowanych spraw. Pierscionek zaręczynowy kobieta z klasą powinna oddać i tyle w temacie. Smartfon teoretycznie jest twój i oddawać nie musisz, ale ja bym pierścionek oddała normalnie a smartfonem w niego rzuciła i odeszła.

Gość gość
A pomyślałaś z****** egoistko że może on ten pierścionek chce dać innej dziewczynie którą kocha? Rany jakie baby są tępe!

Gość gość
przetnij pierścionek i mu oddaj, dostanie tyle ile jest wartości w złocie (dużo mniej niż zapłacił).