Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety oczekuja tylko modeli dla tego nigdy nie bylem z kobieta

Polecane posty

Gość gość

Niestety

Gość gość
ile masz lat kolego?

Gość gość
Kobiety nie oczekują modeli tylko męskich mężczyzn. Może jesteś mało meski i niepociagajacy :-)

Gość gość
Nigdy nie szukałam modela, tylko fajnego chłopaka.

Gość gość
Gowno prawda mieliscie zawsze ogromne wymagania co do wygladu modeli wam sie za chcialo :P

Też mam 24 lata i nie jestem modelem,ale trochę dziewczyn w swoim życiu miałem :P Myśle że twój problem to twoje zachowanie, a nie wygląd :)

Gość gość
jestes dziwny i niemily komu sie chce byc z kims co sie rzuca na forum dla kobiet eh

Gość gość
zgadzam się z wypowiedzą wyżej. Mi się podobają męścy faceci a itak 90% odrzucam mężczyzn - nie pociągają mnie. Moje wymagania? Nie musi być wysoki, minimum 1,70, spokojnie zaakceptuję. Powyżej 1,90 - też mile widziane. Warunek konieczny 0 gęsty, zadbany zarost, najlepiej jakiś finezyjny, nie żadna broda drwala i tego typu modnisie, które się teraz promuje. Musi mieć wielkie, piękne oczy, takie, które hipnotyzują... Nie może być gruby, max 5-10 kg nadwagi ale to wtedy musi być wyższy odrobinę. Do tego piękny, dobrze dobrany zapach i normalny ubiór i już jestem jego. C oz tego, skoro nikt nie spełnia tych wymagań? a z kosmosu nei są

Gość gość
kreatywnych sponsorów (z lokum)

Gość gość
a z twarzy model jasne! Wyżej? Modela oczekuje!

Gość gość
A czemu ma mieć zarost? a może mu wgl nie pasuje do twarzy co?

Gość gość
dlatego, że nie pociągają mnie ogoleni faceci, w ogóle, po prostu, mam prawo mieć chociaż jedno wymaganie i to jest konieczne. Dobrze dobrany zarost pasuje każdemu facetowi, tylko większość się na tym nie zna i goli się, albo zapuszcza jak drwale co wygląda komicznie. Ogolony facet nigdy mi się nie sposobał :) Może być łysy, może mieć dłuższe włosy ale brodę mieć musi.

Gość gość
Gowno prawda mieliscie zawsze ogromne wymagania co do wygladu modeli wam sie za chcialo x Nie, ale prymitywni analfabeci odpadają w przedbiegach :P

Gość gość
Ta jasne a jak pojde na randke z 2-3dniowym zarostem to odpowiedza zaniedbany czy cos kobiet nie zrozumiesz i tyle!

Gość gość
mówię o swoich wymaganiach, a nie kobiety więc nie upogólniaj. Poza tym masz niezmiernie irytujący charakter, co zauwałyy już kobiety wcześniej i tu chyba leży problem, a nie w wyglądzie

Gość goscccccccc
prymitywni analfabeci i furiaci frustraci odpadaja na samym poczatku :P wyglad nie jest dla mnie AZ taki wazny

Gość gość
Moj charakter jest w miare ok ale z wymaganiami to macie na serio posrane moze jeszcze wyrzezbione cialo? co?