Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poronienie przy przeziebieniu

Polecane posty

Gość gość

Hej czy bylo ok jak bylyscie w ciazy.. przeziebione ja sie czuje strasznie temp37.2. Glowa mi peka zatkany nos i kaszel tak straszny ze az mi jakas woda sie odrywa to nie flegma.. co mam robic pomocy,

Gość gość
Odpiszektos

Gość gość
jedz na sor do lekarza, niech Cie zbada sprawdzi czy u dziecka wszystko ok.

Gość gość
Dziecko.kopie.ale moze sie mu stac cos

Gość gość
No czuje ruchy ale mnie kregoslup zaczyna bolec

Gość gość
Przeciez to tylko przeziebienie....

Gość gość
To nie dziala mam.syrop tabletki ostry kaszel az duszacy i takie swisty w klatce.piersiowej

Gość gość
A ja nie wiem czy przeziebienie to jest od 3 dni mam a dzis i wczoraj to horor

Gość gość
W ciąży okropnie kaszlałam, dostałam od tego krwiaków w macicy i przez to mało nie poroniłam, w szpitalu mi powiedzieli, że ostry kaszel w ciązy jest bardzo niebezpieczny.

Gość gość
Byłam rok temu w ciąży chora 3 razy,na krtań,zatoki i oskrzela,nie miało to wpływu na dziecko.Kuruj się miodem,malinami,czosnkiem,syropem z cebuli,weź paracetamol.

Gość gość
Jeżeli ciąża przebiega prawidłowo to jedynie na leki musisz uważać, spokojnie się kuruj. Jeżeli coś Cię niepokoi to zawsze możesz zajechać do szpitala i sprawdzić stan dziecka. Ja jednak radziłabym Ci sprawdzić co się z Tobą dzieje, może potrzebny jest antybiotyk? Jeżeli nie minie do jutra to pojedź do pogotowia.

Gość gość
Kobieto przeczytaj sobie ze bralam.to wszystko prenalen czosnek na miod mam.uczulenie. paracetamol biore cebula itp nic kompletnie nir dziala jesc juz niemoge kurde a do tego 3 dni temu spadlam ze schodow ale na pupe , ,mala sie.wierci jak.narazie ale przez dwa dni bylo.slabo dzis nikt nie oracowal w przychodniach i mysle ze chyba pojade niebawem n ip ,bo kaszel mnie.meczy a dzidzia jest jakas za bardzo *****iwa i dotego ten bol kregoslupa .. nie mam na co.czekac dziekuje za rady

Droga Autorko: jeśli to Ci pomoze psychicznie, to idź do lekarza. Każdy reaguje inaczej, jedna ze schodka skoczy i poroni, a druga całą ciaże przepracuje i wszystko ok ;) więc: ja np. mialam od 5 -go m-ca L4 ze wzgledu na wiele dolegliwości. W 8 m-cu rozchorowałam sie tak, że nie mówilam nic-nie byłam w stanie, kaszlałam jak gruźlik, zimno na buzi jak 5 zł, chory pęcherz, temperatura ponad 38 i w takim stanie pojechałam rodzić ;) ale to nie choroba wpłynęła na rozpoczecie akcji porodowej-pocieszę Cię. A antybiotyków nażarłam sie w trakcie ciąży wiecej niż w całym swoim życiu, bo ja generalnie nie leczę sie nigdy.. Najlepiej idź do lekarza jeśli to nie minie, bo po co masz sie męczyć, niech ci przepisze cos, co cie postawi na nogi, a sama weź Apap.

Gość gość
Wiem dziekuje za rady to moja 1. Ciaza i sie martwie

Gość gość
Wiem mam ciaze wysokiego ryzyka

Gość gość
Troche mi przeszlo ale rano do.lekarza pojade

Gość gość
Ja na samym poczatku ciazy sie rozchorowalam ba bylam juz w 7 tyg nie wiedzialam ze jestem w ciazy jeszcze i bralam antybiotyk a potem okazuje sie ze ciaza na szczescie jest ok wszystko a mamy już 27 tydz nie dalej jak dwa tyg moj mąż mi sprzedal zarazki. Kupilam prenalen katar i gardlo, apap fast i jest ok to tez moja pierwsza ciaza