Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Jakiej muzyki słuchają wasi rodzice?

Polecane posty

Gość gość
Moja mama duzo muzyki zna xd

Gość gość
Zna duzo wiecej ode mnie muzyki z lat 80 i 90 dzisiaj rock glownie

Gość Pandyyyy
Mizantropia, pozdrow ojca ;) pewnie slucha rocka progresywnego i hard rocka. Pewnie kojarzy audycje Beksińskiego 🖐️

Gość gość
Moi rodzice słuchają muzyki poważnej i arii operowych. Bo nie pochodzą z plebsu, tylko skończyli studia.

Gość gość
Pewnie że nie dzieli się na klasy - plebs jest pozaklasowy. Ćwoku!

Gość gość
Nie mam :( zawzze chcjalem miec starsza siostre, jakas dobra d**e ktora by przyprowadzala dobre kolezanki :D i nie tylko, jakbym mial starsza madra siostre to mialbym w niej jakies opracie, fajnie by bylo... A ojciec nie zyje. Generalnie pochodze z dobrej rodziny, ale nie z bogatej :D ale biedy tez nue bylo po prostu tak w sam raz dla mnie, na nic nigdy nie narzekalem, mialem fajny pokoj i w ogole. A moj wujem we mnie zauwazyl zamilowanie do muzyki bo jak mialem 6 lat to sobie puszczalem slipknot limp bizkit sepulture chaos ad i nak****alem chinskimi paldczkami o ziemie do rytmu :D i mi wujek perkusje kupil :D

Gość gość
muzyki klasycznej, popu, starego rocka i metalu

Ja mam starszego brata, i jest dla mnie oparciem, w sumie w dużym stopniu mnie ukształtował(już pisałam, to głównie dzięki niemu słucham metalu), a i tak mam cechy psychiki jakbym była jedynaczką :P Czytałam kiedyś o cechach charakteru rodzeństwa, jako środkowa(jeszcze mam młodsza siostre, no rodzina niemalże wielodzietna w tych czasach :P) powinnam sie cechować dobrymi umiejetnościami społecznymi, umieć sie dogadać ze wszystkimi, tymczasem nic z tego, jestem aspołeczna i nie umiem rozmawiać z ludźmi :P

Gość gość
niektórym nie wychodzi choćby bardzo by chcieli :P

Gość gość
mój ojciec słucha peji... bez komentarza, mama zawyczaj jakieś ballady miłosne i zdarza się raz na jakiś czas dzem, universe, myslovitz...

Gość gość
Teraz przeczytałam o tej kolejności - u mnie się nawet zgadza, z tą różnicą, że nigdy nie byłam podporządkowana (jestem starsza).

Gość gość
No u mnie jest inaczej ja dla siebie jestem idealem faceta :D z ludzmi kontakt mi przychodzi z***biscie latwo nie spotkalem nikogo kto by mnie nie lubil :D

Gość gość
Metal ma jedno zastosowanie: z metalu zrobić ciężarek i pier/dolnąć metala w metalowy łeb! Może sie naprawi...

Gość gość
cynic - twoja matka cię nie lubi

Gość gość
Kasiaszatanistka jestes spoko mozna pogadac z toba :P ale szkoda ze elektroniki nie sluchasz bo to wspaniala muzyka, burial i moby to moi faworyci

Gość gość
DISCO POLO

Gość gość
Beksiński malarz mial syna radiowca i tlumacza. Postać kultowa mojego pokolenia (40-to latków). W Wigilię minęło kilkanaście lat od jego samobójczej śmierci. Dzieki niemu, w drugiej połowie lat 80'tych, rozumiałam o czym śpiewają Depeche Mode ( z resztą nie tylko oni). Fantastycznie tlumaczyl tez Monty Pythona. Postać charyzmatyczna, nadwrażliwiec.