Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozecie mi polecic jakis bank

Polecane posty

Gość gość

Witam. Pewnie wiekszosc z Was ma konta bankowe. Jesli jestescie z nich zadowoleni moze mozecie mi doradzic jakis bank? Obecnie mam konto w PKO BP (IPKO) i jestem bardzo niezadowolona z wysokich oplat. Na koncie mam niewiele wiec mniej interesuje mnie oprocentowanie (zawsze lokate moge zalozyc gdzie indziej) a bardziej OPLATY - za prowadzenie konta - za bankowosc internetowa - za przelew ze swojego konta na inne Moja mama i facet rowniez maja tam konta i chca zmienic. Czy sa jakies z zerowymi oplatami za ktorys z 3 powyzszych punktow? A jesli nie, ile za to placicie. Dzieki za odpowiedzi

Gość gość
ja polecam bank spermy :classic_cool:

Gość gość
ja am alior wszystko zadarmo=tylko za karte 5zl placisz/ja nie mam karty wiec nie place.super jets walutowe mam 3 tam tez

Gość gość
A czy w tym Alliorze sa jakies ograniczenia wiekowe (ze np. po 25 r.z.placi sie wiecej)? Czy przelewy / zdrapki sa darmowe? Dziekuje

Gość gość
mój tata ma za darmo w banku pocztowym ale chyba to konto dla rencistów tylko jest

Gość gość
Ale i tak dziekuje, moze mama sie zalapie :)

Gość kasiulek78
po co zmieniać bank? Idz i zmień rodzaj konto oraz warunki - w pko pb mają teraz takie nowe oferty napewno cos wybierzesz dla siebie.

Gość gość
Jakoś nie widziałam żeby mieli coś ciekawego ;-) Jeśli zaproponują mi lepsze warunki przy rezygnacji, to się zastanowię.

Gość gość
Tmobile usługi bankowe. Zero oplat. Mam to konto ponad rok. Możesz wypłacać pieniadze w każdym bankomacie w Polsce bez opłat.

Gość gość
A przelewy i prowadzenie konta?