Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie regularne miesiączki?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja mam już dość, cały czas albo co 26 albo 35, raz mi się zdarzyło nawet 56 dni.. mam już dość tego stresu co miesiąc. Jak jest u was?

Gość gość
ja mam 27-33

Gość gość
tak. Przyjmowalam Diane 35 przez 6 miesiecy i jak odstawilam-okres mam jak w zegarku. Dokladnie zawsze ten dzien ktory wylicze. Czasem zdarzaja sie odchylenia ale to jak np. Zaczynalam nowa prace to 2 dni sie przesunal bo sie organiZm przestawial. Ale takto idealnie zawsze 26 dni.

Gość gość
a ile masz lat jak można zapytac?

Gość gość
ja mam 23

Gość gość
Niestety różnie :O

Gość gość
ja mam 21 i wydaje mi się, że pownien się już unormować.. ginekolog powiedział mi to samo, no cóż może po urodzeniu bobaska mi się to unormuje... bo tabletek nie chce brać, szkoda zdrowia

Gość gość
dzięki cudowi tabletek antykoncepcyjnych mam regularne - bez tego nie mogłabym powiedzieć kiedy dostane

Gość gość
To musisz isc do ginekologa i on Ci da odpowiednie rady np. Hormony bo cos masz widocznie z nimi nie tak. Ja nawet jak mialam infekcje to mi sie nic nie przesuwslo.az sie czasem zastanawiam czy to ze mam tak idealnie okres nie znaczy ze cos ze mna nie tak. Np. Bezplodnosc

Gość gość
a co za różnic czy są regularne czy nie?

Gość o o o o o o
Mam bardzo regularnie co 28 dni nastepny akurat w Sylwestra. :O A muszę dodać że 2 pierwsze dni umieram. Dobrze, że to domówka z najbliższymi przyjaciółmi to jakoś przetrwam.

Gość gość
byłam u ginekologa, zrobił cytologie, usg i powiedział, że wszystko w porządku i powinnam zrobić badania na tarczyce, więc zrobbiłam i one tez były w normie.. może powinnam zrobić sobie na kortyzol.. bo biore kortysteroidy (leki na astme) i myślę, że to może mieć coś z tym wspólnego. ale u mnie w mieście do enokrynologa czeka się rok więc za szybko badan nie zrobie..

Gość gość
zazdroszcze regularnych, ja co miesiąc się stresuję. Z chłopakiem używamy prezerwatywy ale raz nam pękła i do konca im nie ufam. Podejrzewam, że przez stres jeszcze bardziej sie opoźnia

Gość gość
Co 28 dni