Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w zadnej dziedzinie mojego zycia mi nie wychodzi chyba jestem przekleta

Polecane posty

Gość gość

nie mam pracy jestem inwalidka 2 grupy nie mam miłosci nie moge miec potomstwa nie umiem smacznie gotowac -moje jedzenie jest krytykowane przez rodzine nie mam przyjaciol wszystko czego dotkne niszczeje mam 30 lat i nie wiem czemu tak sie dzieje

Gość gość
2 grupa i nie masz roboty? są dofinansowania na nią ludzie z 2 grupą są rozchwytywani na rynku pracy

Gość gość
Na kiblu kupa też ci po udach leci? ;)

Gość gość
tylko, ze to niepelnosprawnosc ruchowa a na rynku pracy sa potrzebni niepelnosprawni do pracy jako: sprzedawcy-ciezka, fizyczna praca ochrona magazynier sprzataczka to jest 99% ofert

Gość gość
może pomódl się do Bozi

Gość gość
pomodl sie za mnie bo to az niemozliwe, zebym byla taka beznadziejna

Gość gość
jest ochrona na monitory możesz siedzieć? np. moja matka też ma problem z chodzeniem bo ma chory kręgosłup pracuje w ochronie siedzi przed monitorem i paczy

Gość gość
Masz walnięta rodzine to nic dziwnego ze ci podcinają skrzydła, ja mam tak samo jak ty

Gość gość
to nie rodziny wina, ze jestem beznadzejna

Gość gość
nie jesteś beznadziejna jesteś idealna po prostu każdy musi nieś swój krzyż

Gość gość
Ja jestem zdrowa ponoc ladna mam super prace u co z tego? Rodzina mnie zawsze besztala obrazala wmawiala ze jestem nikim. Slyszalam ze jestem gruba glupia ze z taka twarza nikt mnie nie zechce (a jakos faceta mam i to swietnego) ze bede sprzataczka cale zycie ze jestem niedorozwinieta i krzywa. Rodzina mowila mi ze nigdy nie zaloze swojej rodziny ze mnie nikt nie pokocha i takie. Takze nawet jak ktos jest ladny fajny itd moze miec zryta banie przez rodzine.

Gość gość
Masz rentę, masz grupę, masz ubezpieczenie zdrowotne, wiec chyba trochę przesadzasz. Są ludzie w gorszej sytuacji, chorzy bez renty, bez grupy albo z lekką która gowno daje, bez ubezpieczenia bo ich wywalili z urzedu pracy. Nie narzekaj. Poza tym ty jeszcze myslisz o dziecku? Po co ci dziecko jak w tym kraju bieda i brak pracy.

Gość gość
nie mam renty mam tylko grupe

Gość gość
Wali się, to zabieraj się do odbudowy albo przynajmniej trzymaj ściany a nie siedź w necie całą dobę i nie dojeżdżaj wszystkich którym zazdrościsz. Może to wszystko jest karą za bycie wredną zawistnicą.

Gość gość
Może to do niej dotrze ;)

Gość gość
jakby los karal za bycie wrednym i zawistnym to 90% kobiet musiałoby zostac ukaranych