Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość House

40 lat

Polecane posty

Gość House

Zawsze sam a fajne Kobiety z Intelektem sa zajete ..czy mnie skreslacie jesli nie mialem nigdy dziewczyny do chodzenia ..niesmialosc ..niewyrazne mowienie kiedys problem z zebami zwolnienie za odprawa potem brak pracy i tak czas leci a Kobiety to materialistki nie mam o czym mowic analizowalbym co powiedziec nigdy bym nie zatanczyl w 2000r bylem sobie w night clubiku i to cale moje doswiadczenie nie calowalem sie namietnie itd Jarek z Katowic spirit74@wp.pl macie ten postw d e bo Kobiety to egoistki jak poznawac i gdzie szukac a same nie podrywaja a prowokuja

Gość gość
jak kobiety to materialistki i egoistki to po co ci one? nienawidzisz przecież ich dlatego żadna cię nie chce bo jesteś burakiem

Gość gość
Fajne kobiety z intelektem, nie są materialistkami. Fajne kobiety z intelektem bywają wolne, ale w tym wieku często są już matkami i kolejne dziecko do wspierania nie jest im potrzebne. Nie bierz do siebie, ale każdy ma jakieś problemy i stara się jakoś z tym radzić, Nie szukać winy w innych ale w sobie. Ty zarzucasz kobietom jak leci, swoje wlasne niepowodzenia i kompleksy