Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka ma do mnie pretensje o wigilijne prezenty

Polecane posty

Gość gość

Mój syn ma na imię Adam, urodził się 24 grudnia w 2007 roku i gwiazda. Samotnie go wychowuje, z pomocą rodziców. Dla rodziców jestem swoim jedynym dzieckiem. Mój syn dostał prezent w wysokości kilku tysięcy od mojego ojca, nie prosiłam go oto, ojciec kupił ten prezent tak sam z siebie. A matka, że znowu postawiłam na swoim i naciągnęłam ojca. Rodzicom akurat bardzo dobrze się wiezie, matka jest wyliczona na każdy grosz, niestety.

Gość gość
jest skąpa taki charakter mój ojciec np. kłuci się o każdy grosz targuje się ze wszystkimi a co do czego przychodzi wydaje kasiorę na byle g****o

Gość gość
Twoja matka widzi po prostu, że wykorzystujesz sytuacje. Ciekawi mnie co może być prezentem za kilka tysięcy.

Gość gość
Co to za prezent???? To była wielka paczka (pudełko) w której znajdował się tablet, telefon komórkowy, ubranie dość markowe i słodycze oraz narty. Moja matka jak zobaczyła te rzeczy to była w szoku, pierwsze co powiedziała to po co dziecku tablet i komórka. Od razu powiedziała, że do szkoły to absolutnie nie będzie tego ze sobą zabierał.

Gość gość
wygląda na to, że Twoja mama zakładała tutaj wątek na temat " móż mąż wydał za dużo na prezent dla wnuka" wymieniła te same prezenty:)

Gość gość
Piszesz jak analfabetka, to przykre, że tacy ludzie mają dzieci. :-(

Gość gość
Tez bym byla zla. Kilka tysiecy na prezent dla dzieciaka? Potem nie zdziwienie ze rozkapryszony i zarozumialy. Ty sama powinnas ojcu po cichu napomknac ze to przesada ale gdzie tam. Pewnie zadowolona bylas i zweszylas interes.