Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego starsze kobiety często żle życzą młodym

Polecane posty

Gość gość

pamiętam taki niemiecki film z 2006 starsza gorzkniała kobieta zaprzyjaźnia się z młodszą żeby ja wykorzystać i zepsuć życie to był dramat

Gość gość
Kobiety na ogół takie są, a na starość te paskudne cechy niestety tylko się nasilają.

Gość gość
mam 25 lat i wiele razy doświadczyłam takich złych intencji ze strony starszych kobiet tak jak w tym filmie

Gość gość
ten film odzwierciedla moje życie

Gość gość
3lata temy bylam ladna mial 29 lat i kazdemu sie podobalam.po ciazy.zostalo mi 10kilo.teraz 6. zepsula mi sie samoocena.poczucie wartosci. maz czesto oglada sie za siksami.robi to poza mna ale.raz chlapnal ze ladne. mlode lale szczerza zeby pewne swej urody. spokojnie.za 10lat tez bedziecie brzydsze.

Gość gość
zgorzkniałe starocie zazdroszczą młodym

Gość gość
Ja tam nikomu nie życzę źle oprócz bardzo nielicznych osób, które mnie zadręczają swoją zawiścią, oszczerstwami, hejtami w necie i różnymi akcjami przeciwko mnie, chociaż nic im nie zrobiłam, tym życzę jak najgorzej niezależnie od tego ile mają lat i będę im złorzeczyć aż się to spełni albo zostawią mnie w spokoju. Sama nigdy nie rozpętuję konfliktów. Mają czego chciały. A wiek nie ma tu nic do rzeczy.

Gość gość
bo są stare i zgorzkniałe. Nie wszystkie, ale wiele niestety

Bo czasem robią to co one chciały robić ale się bały . U nas z resztą też to się zdarza :classic_cool: