Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem nieszcześliwy:( Mimo że podobno zarabiam dobrze...

Polecane posty

Gość gość

Witam Przyjechałem tu głownie w celu zarobkowym i żeby zacząć jakoś na nowo życie. Mieszkam w UK już jakieś 10 miesięcy. Zarabiam od 590 funtów do 700 funtów na tydzień na rękę, podobno to w miarę dobre pieniądze poza Londkiem, ale co z tego jak ciągle czuje się samotny. Wynająłem mieszkanie ale co z tego jak w nim pusto i nie ma z kim nawet pogadać. Mam ochotę czasem się spakować i wrócić do PL tam przynajmniej mam rodzinę. Też tak macie ? W Polsce chyba jest dużo prościej poznać dziewczynę niż tutaj...

Gość gość
czy jak boli mnie zab a ja wyjade mad morze to przestanie mnie bolec?

Gość gość
Jestes "juz" 10 miesiecy :P. Dopiero zobaczysz co to jest tesknota jak posiedzisz tutaj kilka lat.

Gość gość
10 miesiecy to nie jest duzo. Mowi ci to osoba ktora jest tu 10 lat. Oczywiscie mialam gorsze momenty ale poczatki sa zawsze trudne. Chyba że jestes tym typem ktoremu zawsze źle . Nie rozumiem dlaczego tyle ludzi nastawia się desperacko na szukanie dziewczyny/faceta i to od nich uzaleznia swoje szczęście? Narzekają a potem się dziwią że nikogo znalezc nie mogą. Wykorzystaj ten czas jak jesteś singlem żeby zrobić sie atrakcyjniejszy dla płci przeciwnej a potem patrz jak kobiety na ciebie lecą. Narzekaniem nic nie osiagniesz. Jak bym uciekała od takiego kogoś gdzie pieprz rośnie.

Gość gość
Po 1 pieniadze szczescia nie daja jesli nie wiesz jak ich użyć. Po 2 wydajesz się wiecznie nieszcześliwym osobnikiem a szczescie zależy tylko od ciebie samego. Ja nie zarabiam kokosów, nie mam chłopaka i mam trudną sytuację rodzinną i zdrowotną po prostu cieszę się życiem. Staram sie widzieć pozytywne strony zycia bo ono (wbrew pozorom) jest bardzo kruche i krótkie.

Gość cikawsska
gość dziś ,autorze,to kim ty jestes ,co ty robisz,ze taką kase co m-c zarabiasz?

Gość cikawsska
gość dziś ,i jeszcze jedno.Po ile godzin dizennie pracujesz?Tylko 8 h?Weekendy wolne?

Gość gość
Rozumiem cię i też tak mam. Nie potrafię być sama, jestem mocno związana z rodziną.

Gość gość
Znowu ta obsesyjnie zainteresowana zarobkami...to temat o czym innym! A 700f tygodniowo to aż takie dla ciebie zaskoczenie?