Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Olcia21

CZY GINEKOLOG MOŻE MYLNIE STWIERDZIĆ CIĄŻE?

Polecane posty

Gość Olcia21

Witam. 17 grudnia robiłam test ciążowy wyszedł pozytywnie. Na drugi dzień również rano powtórzyłam- wynik ten sam. 3 dni później udałam się do ginekologa, powiedziałam mu, że podejrzewam u siebie ciążę. Po rutynowym badaniu na fotelu stwierdził jednoznacznie PEWNIE, ŻE CIĄŻA. Podobno macice mam większą czy coś takiego, nie pamiętam już dokładnie. Jeśli chodzi o objawy to : *przez cały listopad bolały mnie piersi, do tej pory są lekko nabrzmiałe, bolą tylko sutki. Sutki są jakby większe. *Pracuje w przedszkolu i podczas śniadania, czy obiadu mdli mnie na widok i zapach niektórych dań. W trakcie pracy chodzę od miesiąca nie do życia. *Zanim pomyślałam, że mogę być w ciąży odrzucało mnie od alkoholu a nie ukrywam, że co miesiąc lubiłam wyjść na impreze, wypić ze 3 piwa i dobrze się bawić. Przestało mnie to 'bawić' już w listopadzie. *Co do okresu, mam nieregularny odkąd pamiętam. Ostatnią miesiączke zapisałam w sierpniu, ale wiem, że miałam delikatne plamienie jeszcze we wrześniu jednak trwało ze 2/3 dni. 5 stycznia idę na USG. Chciałabym bardzo aby to była ciąża, czy jednak możliwe jest to, by lekarz się pomylił? Nie był zbyt miły i był troszke niedelikatny. Choć testy były pozytywne. Mam mętlik w głowie... co do brzucha... mój narzeczony uważa że jest troszkę inny niż dotychczas.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować