Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iks i igrek

Dzwiny sen

Polecane posty

Gość iks i igrek

Miałam bardzo dziwny sen, kto mógłby go poprawnie zinterpretować ? :O Z góry dziekuję śniło mi się dzisiaj, ze jechałam pociągiem. Większość trasy znajdowała się gdzieś w lesie, z dala od miast i miasteczek. W pewnym momencie z wagonu nagle znalazłam się w kabinie maszynisty i prowadziłam ten sam pociąg, którym przed chwila jechałam jako pasażerka. W pewnym momencie pojawiło się przede mną wiele rozjazdów na inne tory, ja nie umiejąc „skręcać” pociąg wykoleiłam, który dalej mocno się przechylając jechał przed siebie. Czułam się bardzo spanikowana, ale udało mi się wjechać na tor. Po chwili pojawił się maszynista pociągu i powiedział, ze zrobiłam świetny manewr i w dodatku udało mi się wybrać właściwy tor spośród wielu „złych”. Po chwili ten sam maszynista pokazał mi torowiska, których nie wybrałam podczas „menewru”. Każdy z nich na końcu był zawinięty (coś na kształt muszli ślimaka). Nagle znalazłam się na stacji w środku lasu nie wiedząc co stało się z pociągiem. Chodziłam po całej stacji ale niestety nie mogłam znaleźć żadnego rozkładu jazdy. W trakcie poszukiwań któregokolwiek z pracowników sen się urwał.

Gość gość
Falliczny kształt pociągu nad którym nie umiesz zapanować oznacza ,że jesteś frustratką seksualną .

Gość Eellaa999
nie jestem specjalistką, ale z tego co nauczylam sie kiedy sprawdzalam swoje sny, to tłumaczy się ****ardzo dosłownie, każdy element. ja bym przetłumaczyła go tak: jechać pociągiem - chęć podróżowania, zmiany miejsca, otoczenia, byc może ucieczki, prowadzić pociąg - chęć przejęcia kontroli, wiele rozjazdów - możliwośc wybrania drogi, kierunku podrózy, świetny manewr - wybrnięcie z sytuacji, rozwiązanie problemu, inne torowiska zakręcone w ślimaki - oznacza ze wybrałaś dobry kierunek, maszynista - jest lub pojawi sie w twoim zyciu osoba która bedzie nad tobą czuwać, która pochwali twoje postępowanie, poszukiwanie rozkładu jazdy i pracownika stacji - szukanie wskazówek dotyczących dalszej drogi, dalszego postępowania pomogłam??? :D mnie za to śniło się dziś zdjęcie mojego ex! bardzo wyraźnie, ale nie wiem jak to przetłumaczyc, moze za nim poprostu tęskinię...

Frustratką to może nie, ale maniaczką seksu napewno ;) A interpretacja Elli może być trafan, ostatnio w moim życiu uczuciowym dużo się dzieje, muszę podjąć ważną decyzję i czuję podświadomie, że to co chcę wybrać będzie dla mnie korzystne :)

Gość Eellaa999
:D czyli sie dobra jestem :D