Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyświetlanie wiadomości na fb

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy fb ma jakiś błąd czy coś... ale mam pytanie: czy ten znacznik, że dana osoba przeczytała prywatną wiadomość może nagle u mnie zniknąć? U mnie po 1,5 dnia znikł. To błąd fb, czy jest taka opcja że dana osoba, nagle chce ukryc to że czytała wiadomość? Czy archiwizacja lub skasowanie tej wiadomości przez tą osobę może skasować u mnie ten znacznik?

Gość gość
olśniło mnie chyba jdnak... czy to nie chodzi o to że ta osoba zaznaczyła wiadomość na nowo jako nieprzeczytaną? Wstyd że nie wiem, bo siedze na fb trochę już, ale takiej sytuacji nie miałam, nie myślałam nad tym wcześniej.

Gość gość
na fb istnieje możliwość odznaczenia wiadomości tzn. zaznaczenia jej jako nieprzeczytaną po przeczytaniu - znacznik odczytania znika. Jeśli dana osoba usunie wiadomość również :)

Gość gość
czyli nie ma żadnej różnicy między oznaczeniem jako nieprzeczytana a usunięciem?

Gość gość
nie ma. i wtedy i wtedy znacznik znika. ale wydaje mi się że jak była 1,5 dnia to raczej została usunięta... Bo bez sensu jakby ją teraz odznaczał... ktoś ważny?

Gość gość
dobę i parę godzin... dziwne bo ta osoba od razu w tej samej min odczytała wiadomość i zwlekała tyle by usunąć.. no cóż życie..

Gość gość
cóż, może po przemyśleniu usunęła... ciężko powiedzieć, nie przejmuj się :)

Gość gość
hmm nie wiem sama, ale raczej nie mam się co łudzić, że ta osoba oznaczyła wiadomość jako nie przeczytaną... wiadomość była decydująca ale nie koniecznie by już na nią odpowiadać

Gość gość
skoro nie wymagała odpowiedzi i jeśli była kierowana do faceta to cudów się nie spodziewaj...

Gość gość
wymagała odpowiedzi, ale nie na już :) nie jestem osobą która piszę wiadomość i rozkazuje że ta druga osoba ma tyle i tyle czasu na odp hehehe a co faceci kasują? płeć tu ma znaczenie :)?

Gość gość
hehe nie, raczej nie o to chodzilo. Są mało domyślni i jeśli to była tylko wiadomość na fb to lepiej im (łatwiej) nie odpowiadać. ale nie znam sytuacji więc trudno powiedziec;)

Gość gość
to były tylko ciepłe zyczenia, a jego odp oznaczałaby że mysli o mnie np. cieplej