Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość0012

Moja dziewczyna chce urodzić dziecko z gwałtu !!

Polecane posty

Gość gość0012

Mam dziewczynę, jesteśmy razem 3 lata, ja mam 21 ona 18. Dwa miesiące temu została bardzo skrzywdzona - zgwałcona. Nie chce rozpisywac tego bo mnie to boli jak ktoś mógł tak zrobić mojej ukochanej, winie się też za to bo mnie przy niej wtedy nie było. :( czuję się winny... Okazało sie że jest w ciąży ale nie ze mną, oczywiście przez cały czas pomagałem jej, wspierałem, dbałem aby wszystko miała i tak dalej... Kocham ją ale nie chce być ojcem dla tego dziecka , po prostu mnie to psychicznie boli, nie pokocham tego dziecka. Nie chce odchodzić, zaproponowałem aby usunęła,ale ona nawet nie chce o tym słyszeć i chce wychować. Nie wiem co robić, zastanawiam się nad sensem związku ... o odejściu... Co mam zrobić ?

Gość gość
idiotka widocznie aż tak nie przeżyła gwałtu jak ty, na serio jestem kobietą i nie moge tego zrozumieć a tobie się nie dziwie, uciekaj bo nie dasz rady poza tym taki dzieciak byłby dla ciebie zawsze śmieciem taka prawda, ona kocha bardziej dzieciaka z tego gwałtu niż ciebie,

Gość gość
odejdź będziesz się męczył

Gość gość
Nie jestem pewnien czy to był gwałt, może to tylko historia dla ciebie? Takich przepadków było wiele ze wpadla zdradzając a wymysila gwałt. Złapali sprawce?

Gość gość0012
nie złapali. kocham ją i wierze i sam nwm co robic

Gość księżycowy kotek
Gość Masz całkowitą racje , bo po co ma się ma się męczyć psychicznie . Jak jego dziewczyna może chcieć urodzić dziecko z gwałtu . Dla mnie by to było najgorsze wspomnienie .

Gość gość
ja też tego nie rozumiem i coś czuje że gość dziś ma racje

Gość gość
Odejdz bo przypłacisz to zdrowiem psychicznym. To za duże obciążenie, chyba ze urodzi i odda do okna zycia. Ale wtedy może się wycofać , baby takie są. Powinna się liczyc z twoim zdaniem. Chcesz być cale zycie parobkiem dla nie swojego dziecka? Osobiscie w ten gwałt nie wierze.

Gość gość
A z jakiej niby racji ma się pytać faceta o zdanie? Czy to nie na kafe ciągle piertolą, że to jej brzuch, więc i jej sprawa? Ahaa więc to stwierdzenie ma słuszność tylko wtedy gdy kobieta chce dokonać aborcji i wtedy facet ma gów/no do tego (nawet gdy to jego dziecko) ale w drugą stronę to już nie działa? Co za hipokryzja

Gość gość
Jeśli sama na to dziecki zarobi to się faktycznie pytac nie musi :) Teraz już rozumiesz po co się miała pytac?

Gość gość
Mam nadzieję, że to piszą kosmici. Przykro byłoby, gdyby ludzie byli tacy bez serca... Co to dziecko winne, że ktoś skrzywdził mamę? Ono skrzywdziło, że ma ponieść karę śmierci?! Jak nie kochasz dziewczyny z całą historią jej życia, to znaczy, że jej nie kochasz...

Gość gość
Jesli dziewczyna cie nie oklamuje i dziecko faktycznie jest z gwałtu a nie z wpadki (zdrady) pozwól jej wychować skoro chce. Jest częścią jej,skoro jest na tyle silna by wychowywać dziecko z gwałtu,pomoz jej w koncu jest twoja miloscia a dziecko jest czescia tej twojej milosci. W przyszlosci bedziecie mieli wlasnie;)