Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki za granica to najwieksze szmaty.

Polecane posty

Gość gość

Nie przypuszczałem, ze aż tyle polskojezycznych świń żyje w naszym pięknym kraju.

Gość gość
A co taka polka powinna zrobic I Kim byc, zebys ja uznalaniem za wartosciowa kobiete?

Gość gośćta
Powinna być prawdziwa kobieta z zasadami, wartościami i przede wszystkim kochać Polskę ponad wszystko.

Gość gość
Takie zdanie o Polkach mają zazwyczaj wiejscy chłopcy bez szkoły, z niepełnym uzębieniem, którzy nie mają nic do zaoferowania ani Angielkom, ani Polkom i mają pretensje do świata, że Polka kiwnie palcem i chętny się znajdzie a oni chodzą, próbują, a niestety ani Polki ani Angielki ani inne kobiety nie są zainteresowane cebulaczkami. Wybacz gościu, ale albo obracasz się w towarzystwie puszczalskich szmat i kolegów reprezentujących najniższą klasę społeczną, albo jesteś sfrustrowanym singlem, który ma zbyt rozwinięty mięsień trzeceps u dłoni.

Gość gość
No dobra.....a jakby sie juz taka znalazla, jak napisales, to co masz jej do zaoferowania od siebie?

Gość yebac polskie świnie
One smierdza

Gość gość
To zabieracie sie za kobiety innych narodowosci I po sprawie, a nie jeczycie ciagle na forach internetowych. Skoro jestesmy takie beeee to droga wolna, nikt was nie trzyma sila. Powodzenia, my sobie rade damy I plakac po was nie bedziemy. Papa !!!

Gość gość
Ja mam zone z Polski a nie z jukej. W temacie jest wyraznie niepisane, ze na emigracji polskojezyczne swinie to smierdzace i brudne l*******gi.

Gość gość
L/ach/o/ci/a/gi

Gość gość
poprostu chlopak jest bez szkoly i ze wsi, dlatego żadna go niechce, co świadczy o kobietach, które jakiego chcą, wiadomo.

Gość gość
Po prostu wyksztalcona szmato pisze sie oddzielnie. Jak tam juz po porannym rznieciu przez ciapola jestes brudasie ?

Gość gość
kobieta to egoistka i każda sklada sie z tego egoizmu, ma sie za towar cenny, który wyłącznie jest oddawany za korzyści - gadalem z wieloma dziewczynami na gg - jeśli wychodziło że nie mam do zaoferowania korzyści, dostawałem zawsze szylde: nigdy kobiety nie bedziesz mieć.

Gość gość
Zawsze gniję z tego ujadania polskich suk, wystarczy tylko że napiszesz o nich prawdę(a prawda jest taka że polki to k***y)to od razu takiego autora zaczną wyzywać od prawiczków, będą skamlać że żadna takiego nie chce Zacznijmy polki na miano kobiety nie zasługują, co najwyżej k***y

Gość gość
Świetnie rewelacja aby w taki sposób opisywać ludzką naturę polki to szmaty etc skoro autor tematu tak twierdzi to kim będzie jego matka babcia ciotka nauczycielka według niego k***a jeśli tak to kim on będzie jak wszystkie polki wyzwal wraz z swoją matką to on będzie synem k***y. ...... ludzie miejcie trochę rozumu w głowie koniec tlumaczenia więcej napisze później