Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiunia1995

czy kosztem spotkań ze mną chłopak może spotykać się z kolegą?

Polecane posty

Gość gosiunia1995

Potrzebuje waszej Rady; Mam chłopka od 8 miesięcy jesteśmy razem i ponieważ on pracuje dość dużo spotykamy się tylko weekendami i czasami z jego kolegą i moją koleżanką ( to jest też para). teraz oni się rozstali i mój chłopak powiedział mi że teraz będzie musiał jakoś tak to poukładać żeby się spotykał i ze mną i z tym kolega:( co oznacza że będziemy się spotykać rzadziej. Co mam zrobić? czy on postępuje słusznie czy raczej wybrał kolegę zamiast mnie?

Gość gość
po prostu kopnij go w doopę, z facetami nie ma sie co cackac, znajdziesz takiego dla kotrego ty bedziesz najwazniejsza tego ci zycze

Gość gość
To niech on spotyka sie z kolega a ty w tym czasie spotykaj sie z kolezanka albo z kolega :)

Gość gość
Kolegę z pewnością zna dłużej, więc nie oczekuj że zerwie swoje dotychczasowe kontakty dla laski którą zna dopiero od 8 miesięcy, poza tym każde z was powinno mieć swoich znajomych, niech on spotyka sie z kumplem, a ty spotkaj się z koleżanką, w czym problem?

Gość gość
Kolejna pijaweczka. Rozumiem, że rzadko się widzicie, ale nie można ludziom zabraniać utrzymywania kontaktów ze znajomymi.

Gość gość
autorko pogadaj z chłopakiem. spotkania ze znajomymi są okej ale skoro jesteście razem to wasz związek powinien być na pierwszym miejscu. może na początek podejdź na spokojnie do jego słów, zobacz jak sytuacja się potoczy a jak się nie będziesz czuć komfortowo - pogadaj z nim. nie słuchaj gadania o tym że jesteś pijawką. takie nowoczesne panny które na wszystko przymykają oczy potem płaczą na kafe bo ich facet zostawił.

Gość gość
pijawki też płaczą, bo faceci są osaczeni i uciekają :P piękne i wspaniałe kobiety też płaczą bla bla bla

Gość gosiunia1995
ok dziękuj***ardzo za wasze rady ;)myśle że mi to bardzo pomogło, i zobaczymy jak to się wszystko potoczy ;)

Gość gość
Ile macie lat?

Gość gosiunia1995
ja 19 on 23