Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna nie chce mi dać dziecka

Polecane posty

Gość gość

mówi że jest jeszcze czas. jak ja przekonać do ciąży?

Gość gość
ile macie lat? jak dlugo jestescie razem?

Gość gość
a będziesz się dzieckiem zajmować? będziesz zmieniać mu pieluchy karmić?

Gość gość
Ja mam 32 ona 19, jesteśmy razem od 5

Gość gość
o matko... :O no jak ma 19 lat to nie dziwie sie ze mówi ze ma czas... jest za młoda, pewno zdaje mature? albo walsnie zaczela studia, lub inna szkole? poczekasz jeszcze pare lat, albo sie rozstaniecie, dziewczyna faktycznie ma duzo czasu...

Gość gość
pedofil się tylko 14latką interesuje :O

Gość gość
Dziewczyna? Nie żona ani nawet narzeczona? Na łeb upadłeś? Instytucja dziewczyny nie przewiduje rodzenia dzieci.

Gość gość
może nie będę tu ujawniać wieku bo ale ja jestem po 25 roku a dziewczyna młodsza. jesteśmy razem od roku. Chce mieć z Nią dzieci i nie rozumiem jak ona może ciągle mnie oddychać od tego tematu. Jestem odpowiedzialny i będę opiekować się dzieckiem

Gość gość
Dorosły facet nie zaczyna od końca.

Gość gość
to zaproponuj jej małżeństwo

Gość gość
ślub - nie, mieszkanie - nie, dziecko - jak najbardziej! I to w młodym wieku. Chyba cię, chłopczyku, p***********o.

Gość gość
chciałem się oświadczyć ale ona wcześniej mi powiedziała że niechęć wiążąc się na tak poważny związek jak narzeczona.

Gość gość
Jak chcesz mieć dziecko to sobie je sam zrób i daj dziewczynie spokoj. Jestes az tak tepy, ze nie potrafisz pojac odpowiedzialnosci jaka jest bycie matka? Nie rozumiesz ze twoja dziewczyna nie chce narazie podejmowac tej odpowiedzialnosci? To nie Ty bedziesz 9 miesiecy w ciazy, to nie Ty bedziesz rodzil przez kilka godzin w bolach, to nie Twoje cialo zostanie zniszczone przez ciaze i porod, to nie Ty bedziesz je karmil piersia przez kilka miesiecy. Wiec daj jej swiety spokoj. I nie badz taki egoistyczny, bo swoja postawa juz teraz pokazujesz brak odpowiedzialnosci. Jestes zwyklym dzieciakiem, ktory ma zachcianke ze chce miec dziecko i juz.

Gość gość
Ty jestes pedofilem. Byles z 14 latka, to jest karalne. Lecz sie zawczasu. Jeszcze dziecko chce, masz jedno a juz chcesz kolejne?

Gość gość
mieszkała u mnie przez wakacje ale później musiała wrócić do siebie. to nie vat że od końca zaczynam, wiele już prób było żeby wyjść z tego dziennego związku w poważne życie, ale ciągle jestem przez nią uświadamiamy że jest za młoda na poważne kroki

Gość gość
ale robicie problemy.nie wyglądala na 14!!

Gość gość
Tak to jest jak stary pierdziel bierze się za młódkę! Też miałam takiego starego pryka jak mnie zabił oświadczynami tuż po moich 18 urodzinach! Odmówiłam bo bez przesady! Poczekam-powiedział. Potem za rok znowu małżeństwo, bo on chce mieć dzieci! Nie! Poczekam... Za 6 lat się rozstaliśmy Bez sensu dziewczyny wiązać się z facetem 7-10lat starszym lub jeszcze starszym! Dzieci ma się po 30tce! Tylko rówieśnicy lub młodsi !

Gość gość
kocham dziewczynę i będę ja również kochać po ciąży ! wiem że to nie będzie łatwe ale chce mieć dziecko i wspierać dziewczynę w ciąży.

Gość gość
gość dziś ale robicie problemy.nie wyglądala na 14!! xxx to samo stwierdzil polanski:O

Gość gość
Ta mój mi też takie farmazony pociskał że nie wyglądałam na 16ście lat! A na ile wyglądałam, jak całe życie wyglądałam 10 lat młodziej co potwierdzają niezależni eksperci; To takie pierdz/ielenie i usprawiedliwianie swych pedofilskich zapędów!

Gość gość
Ale czy Ty nie potrafisz pojąć, że Twoja dziewczyna nie chce mieć narazie dziecka? Nie potrafisz tego naprawdę zrozumieć? Nie wystarczy że ty chcesz, ona też musi chcieć

Gość gość
Chce być z Nią i mieć dzieci, uprawiany seks od 2 miesięcy przez ten czas zawsze byłem delikatny i nigdy nie naraziłe. mam po prostu takie myśli że uszkodze prezerwatywe i stanie się samo dalsza część

Gość gość
Ta mój stary pryk też marzył o dziecku (o dziewczynce) a miał awersję do dużego biustu. Dziwne-prawda? Tolerowałby tylko wielki biust kobiety co urodzi mu córkę chyba! Człowiek się nie zastanawia, ale pedofile są wśród nas!

Gość gość
to prowo, nie karmcie trolla

Gość gość
taaa teraz jak uslyszal ze jest pedofilem to nagle seks jest dopiero od 2 m-cy:O

Gość gość
19:27To nie ja! moja dziewczyna nie na 19 lat a ja nie mam 32

Gość gość
Ta mój stary pryk też był delikatny Facet w łóżku nie jest taki jak on a przekonałam się o tym dopiero będąc z innymi. Pedofila poznam na odległość! Pracę też ma specyficzną Wiadomo że kocha dzieci!

Gość gość
:-D ale was wykiwałam