Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulka811

Bliźniaczki jednojajowe

Polecane posty

Gość Anulka811

Witam. Jestem w ciazy blizniaczej jednojajowej. Będą to dwie dziewczynki :) i tak się zastanawiam jak to będzie kiedy dziewczynki będą duze. Takie same, jak dwie krople wody. Zastanawiam się jak je ubierać. Myślę że te same ubranka to trochę zły pomysł. Mebelki już kupione, z imionami to... nie wybralismy jeszcze może mi coś doradzicie? A pytanie jest takie czy są tu mamusie blizniaczek i moga mi coś o nich opowiedziec?

Gość gość
Jakoś je poznacz i nie tłum ich indywidualności. Nie rób z nich klonów !

Moje corki maja w tej chwili prawie 3 latka ,jednojajowe i powiem ci ze one same wola miec takie same ubranka .

Gość gość
A ja mam dwie corecZki 7 miesieczne.co prawda dwujajowe ale I tak nie wpadlabym zeby ubierac je tak samo chyba ze kiedys sobie tak zadecyduja :) powiem tylko tyle ze serdecznie Ci gratuluje. Ale tez troszke wspolczuje- zwlaszcza tych trudnych poczatkow z blizniakami. U mnie to ciagle swieze I zapomniec nie moge jak ciezko bylo. Mala rada. Pros kogos o pomoc. Ja niestety mialam tylko meza po pracy a tak to sama z trzylatkiem i noworodkami :) kolchoz :) powodzenia zycze I bardzo duzo cierpliwosci do bobaskow :)