Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 30 lat i małe doświadczenie w seksie

Polecane posty

Gość gość

to zle czy dobrze? spałam tylko ok 30 razy z facetem, zaznaczam ze mam 30 lat , to powod do dumy czy wstydu? rozne opinie słysze

Gość gość
wstyd to kraść, a doświadczenie zawsze można zdobyć :)

Gość gość
Ja mam 30 lat spałem z jedną, dotykałem piersi czterech, całowałem się z 12 dziewczynkami. Uważam że ja dopiero nie mam doświadczenia:(

Gość gość
Uważam że dla dziewczyny to dobrze, chyba że miałaś super kochanka z dużym penisem który doprowadzał cię do 6 orgazmów jednej nocy. Takiej to nikt by nie chciał :)

Gość gość
nie, nie mial duzego penisa i nie mialam kilku orgazmow jednej nocy, dziewictwo stracilam w wieku 20 lat

Gość gość
Masz z tym problem czy co? Ja jestem facetem i straciłem w wieku 18 szału nie ma:(

Gość gość
Ale dlaczego masz miec duze ? Co to zmieni ? Czujesz jakąs potrzeba czy co ? Jesli ci to nie przeszkadza to po co sie tym przejmujesz ? To twoje zycie, wiec dlaczego ktos ma ci mówic jak zyc ? Osobiscie mialam JEDNEGO partnera sexualnego w swoim zyciu, mojego męza :) Nie mam z tym absolutnie rzadnego problemu :) To ja, moje zycie i ciało, wiec nikt nie bedzie za mnie decydowac :)A opinia innych... a co mnie obchodza inni ???

Gość gość
Znam takich co mieli kilkanaście partnerek i setki nocy razem spędzonych, a doświadczenia jak nie mieli, tak nie mają :P Liczy się jakość, a nie ilość.

Gość gość
a możw szukasz kochanka to nim mogę być muj email scoti88@poczta.onet.pl

Gość gość
najpierw naucz się pisać, a dopiero potem świadcz swoje usługi, bo laski na analfabetę nie polecą :P

Gość gość
nie szukam kochanka, pytam z tego wzgledu poniewaz zdarzalo sie tak ze faceci do mnie zarywali bo mysleli ze w tym wieku to mam juz duze doswiadczenie a pozatym kolezanki tez troche sie nasmiewaly ze nie korzystam ze nie spie z facetami

Gość gość30
evil jak byś chciała to pewnie nie jednego być do łóżka zaciągnęła ale pewnie czekasz na tego jedynego

Gość bożenka_96
czy z moim psem też się liczy?

Gość gość
ja mam jednego partnera od ponad 14 lat - od pierwszego razu - oczywiście kocham się regularnie, tak więc w przeliczeniu na "razy" to mam większe doświadczenie :) ale partner tylko jeden i nie przeszkadza mi to wcale. Nie rób nic na mus - to nie zbieranie punktów w teleturnieju. Jak znajdziesz ukochanego, to on pomoże Tobie nadrobic "zagległości", a Twoje małe doświadczenie może się okaże plusem :)

Gość gość
Przynajmniej jedna z nielicznych na tym forum, która nie jest przechodzona :)