Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mówić facetowi że jestem dziewicą czy lepiej nie?

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata i jestem dziewicą, tak wiem, że to fenomen na skalę światową. Zaczęłam niedawno spotykać się z Francuzem w moim wieku. We Francji jest tak, że wszystkie związki zaczynają się od łóżka i ludzie traktują seks jak zabawę. On bardzo mi się podoba i wiem, że ten moment jest blisko tylko on nie wie, że ja jeszcze nie uprawiałam seksu.. Kilka lat temu miałam chłopaka i uprawiałam z nim tylko peeting, miałam krwawienie, więc wydaje mi się że błona dziewicza została już wtedy przerwana. Myślę, że jak się trochę znieczulę alkoholem i nie będzie krwawienia, to raczej się nie pozna nie??

Gość gość
Jaki znowu fenomen, ja przestałam byc w wieku 27 lat, a mam 3 koleżanki w wieku ok 30stki, które nadal są.

Gość gość
Ja w wieku 28.

Gość gość
ja mam 29 :) żaden fenomen z ciebie ;)))

Gość gość
Żaden fenomen. Koniecznie powiedzieć!

Gość gość
masz odwage isc z nim do lozka a boisz sie powiedziec,ze jestes dziewica.

Gość gość
Dziewictwo to ogromna zaleta to nie powod do wstydu

Gość gość
i tak sie dowie, chyba ze robiłaś sobie dobrze.

Gość gość
Jaka z ciebie dziewica? Co to za różnica co ci tam w c**e różni faceci ładowali? Czy to palce, czy fiuty, czy ogórki. Dawno już nie jesteś dziewicą.

Gość gość
Powiedz,ja powiedziałam i zrozumiał a tez sie balam bo byl starszy i bardzo doswiadczony(ja 21 l.) Byłam wyluzowana i weszło jak w masło. Nic sie nie boj,lepiej powiedziec,podczas stosunku na pewno sie zestresujesz ze sie zorientuje i wszystko wtedy pojdzie nie tak a on pomysli ze cie nie podnieca. Walnij prosto z mostu i jedziecie ! Skoro jestes pewna ze chcesz zrobic to wlasnie z nim! Powodzenia

Gość gość
Maryja zawsze dziewica!

Gość gość
piszcie wiecej plissss bardzo mnie to podnieca trzepie sobie konia mocno

Gość gość
Maryja zawsze dziewica!Teraz i zawsze!!!

Gość gość
Po pierwsze nie dawaj francuzowi, bo to jest obrzydliwa nacja. Najgorsi faceci świata. Daj, jeśli chcesz być na jego liście podbojów.

Gość gość
hej, miałam tyle samo lat co Ty, kiedy zrobiłam to pierwszy raz i to wcale ni ebyło tak dawno:p także nie jesteś aż takim ewenementem chociaż wiem dlaczego tak myślisz, sama się czułam czasem jak dinozaur z tym. Radzę powiedzieć facetowi, ja swojemu powiedziałam, a on się starał, żeby to dla mnie było wyjątkowe i jak najbardziej przyjemne, kto wie, może jakby nie wiedział to chciałby nagle, szybko i po sprawie, nie wiedziałby, że nie mam doświadczenia i pewnie by stwierdził, że jestem kiepska w łózku, chociaż podobno od początku szło mi bardzo dobrze :P zresztą seks to ważna rzecz, a dziewictwo nieznacznie, ale jednak odrobinę zmienia postać rzeczy; spojrzenie, podejście faceta. Także wg mnie lepiej powiedzieć