Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Część dziewczyny, mam takie pytanie jestem już sama od

Polecane posty

Gość gość

Pewnego czasu i brat żony mojego brata chce być że mną w związku pytanie czy to wypada? być w związku z bratem bratowej

Gość gość
a dlaczego ma nie wypadac, jak sie sobie podobacie, przeciez to obcy koles dla ciebie

Gość gość
to jest taka historia że brat bratowej jest dobrym kolega mojego brata no i tak wyszło że kolega poznał swoją siostrę z moim bratem i oni są po ślubie kilka miesięcy dopiero. całość wygląda tak że ja tego kolegę znam też długo i on widział i wie jak byłam w związku z byłym

Gość gość
Jest fajny i nawet teraz mi się podoba jak tak koło mnie się zaczyna kręcić ale kolega brata jest

Gość gość
w swietle prawa możesz być nawet w związku z kuzynem swojego dziadka :)

Gość gość
Podobno tak zwany związek "na krzyż" przynosi pecha.

Gość gość
Boję się że właśnie się nie uda na też właśnie mam takie przekonanie że na krzyż się nie uda.

Gość gość
Nie wypada. Pamiętaj, że póki mieszkasz z rodzicami, póty twoja dupa do ojca należy.

Gość gość
Mojego kolegi brat, ktory ma 31 lat był w związku z siostra bratowej, która miała 18 lat. Rodzice byli baaaardzo zadowoleni;)

Gość gość
Moi rodzice i rodzice żony brata się przyjaźnią napewno ucieszyli byś się jakbym z kolega była, muszę to przemyśleć to nie takie łatwe niestety

Autorko, mozesz byc w takim związku. Pamiętaj tylko o tum, ze jak wam cos nie wyjdzie, nadal będziecie się spotykac na róznych uroczystosciach rodzinnych, i miłe to nie będzie. Taki związek bylby dobry, gdyby był powazny i doszło do waszego ślubu.

Gość gość
No tak nasz rację. ja studiuje w krakowie przez tydzień mnie w domu nie ma, wracam dopiero na weekend i to też nie na każdy jestem w domu. kolega mnie porywa od jakiegoś czasu, w domu u mnie jest też często muszę być ostrożna żeby właśnie nie było tak jak mówisz