Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto ma umowe o prace?? Mam pytanie!!

Polecane posty

Gość gość

Czy badania na które dostane skierowanie w poniedziałek, badania przed podjęciem pracy załatwie w jeden dzien??? Tz czy jeśli skierowanie dostane koło 9 rano to zdąże do 12 wszystko załatwic??

Gość gość
Zalezy od przychodni i ile będzie tam ludzi. Oczywiście tez od ilości badan.

Gość gość
jesli nie bedzie duzej kolejki to tak, to jest tylko pare pytan i pieczątka... nie pobieraja krwi, moczu i kału... :O

Gość gość
To zalezy ilu lekarzy musisz przejsc. Niektorzy w roznych godzinach moga byc.

Gość gość
Tam jest umowa podobno z kilkoma przchodniami wiec najwyzej przedzwonie i pojde do tej w której mnie przyjmą od reki

Gość gość
raczej nikt cie od reki nie przyjmie ;) mozesz sobie isc do przychodni, jezeli otwieraja o 8 to idz na 7 ;) i najlepiej jak najszybciej zorientuj sie czy sa dwie kolejki do rejestracji i do badania krwi, jezeli tak to zajmij sobie kolejke do krwi ;)

Gość gość
Spokojnie mieszkam w dużym miescie i tu od ręki wszystko załatwiam. Kiedys do neurologa sie zapisałam i miałam czekać 2 miesiace. Poszukałam i inny mnie przyjął w tym samym dniu

Gość gość
Ale pierdzielicie przecież do lekarza medycyny pracy nie ma zapisów! I ludzie przyjmowani są poza kolejnością. Jasne że załatwisz pod warunkiem że nie potrzebujesz specjalistycznych badań. Dowiedz się tylko od której przyjmuje lekarz medycyny pracy i idź trochę wcześniej żeby kolejkę zająć.

Gość gość
No tam nie bedzie zapewne badan specjalistycznych.

Gość gość
na pewno sprawdzaja krew i wzrok. a ze w medycynie pracy kazdego dnia sa setki roznych ludzi z roznych zakladow pracy przyjmowani to zapomnij ze od reki, kolejke trzeba zajac :P

Gość gość
kiedy zescie ostatnio takie badania robili?Zazwyczaj to wygląda tak: lekarz pyta czy cos dolega jakies zlamania operacje w przeszlosci potrzym bierze w zaleznosci od skompstwa 80 -150zl podbija kwit i zdolny

Gość gość
Pytałam znajomych to oni mieli tylko wypisana ksiazeczke i nawt ich nie badali. Oby u mnie tez tak było

Gość gość
najważniejsze jest badanie krwi i kału a to nie od razu sie robi

Gość gość
Ale własnie to róznie bywa z tego widzę. Mój znajmy miał 3 razy takie badania w róznych pracach i zawsze tylko słuch i wzrok badali i koniec. Czasem cisnienie mierzyli. Mam nadzieje ze krwi nie bedzie