Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecznie użalający się nad sobą

Polecane posty

Gość gość

Czy tylko mnie takie osoby wnerwiają?Użalają się szukając litośći.Jak chcą się zabić to niech od razu p*****lną siępod pociąg a nie się użalająjakie to mają beznadziejne życie i myślą,że wszysy będą się nad nimi litować bo mają takie poważne "problemy"

Gość pach pach lezysz i krwawisz
nie twoj byznes ze sie tak wyraze... jeden uzala sie nad kims inny nad soba

Gość gość
po części mój bo na codzień takich słucham.Użalają się z byle powodów np.nie mam chłopaka jestem brzydka itp. Znam też dziewczynę która pół dna się żaliła bo mamusia nowych butów nie kupiła

Gość gość
mnie te to wkurza Ci co naprawdę mają poważne problemy lub chccą popełnić samobójstwo się nie żalą

Gość gość
Ja mam taką przyjaciółkę niestety coraz bardziej dziala mi na nerwy

Gość gość
Ludzie którzy maja prawdziwe problemy nie potrzebują o tym pisać na forach i się zalic.

Gość gość
dokładnie,a tutaj w co drugim temacie się żalą jakie to ich życie jest do d**y lub planują samobójstwo

Gość gość
każdy ma swojego mola założyciel topiku też a że akurat nie toleruje załamanych a ja tych co ich nie są w stanie zrozumieć.

Gość pamietnik Adrianna
ach te mole... zezarly mi szalik i pol rekawiczki, swinie jedne :classic_cool:

Gość gość
rozumiem załamanych,sama miałam depresję ale nie czułam i nadal nie czuję potrzeby użalac się wszystkim jakie mam problemy.Nikt nie ma łatwo ale caly swiat nie musi o tym wiedzieć.Takie osoby chcą zwrócić na siebie uwagę.O moich problemach wie tylko kilka najbiższych osób i nie muszę się na forach żalić

Gość gość
Nie rozumiem takich ludzi po jaką cholerę wszyscy wokół mają słuchać tego jakie ich życie jest beznadziejne.Gdyby jeszcze mieli poważne problemy a to za zwyczaj jest coś w stlu"jestem brzydki/brzydka" "nie mam chłopaka/dziewczyny"

Gość gość
"chlopak za dużo czsu spędza przed komputerem", "rodzeństwo mnie denerwuje mam dośc tego życia" "chyba pójdę się zabic bo jestem brzydka i moje życie jest do d**y" Codziennie czegoś takiego słucham.Chciałabym miec takie probemy,ostatnio jednej powuedziałam,ze jak chce się zabićto przyjdę jej nasrać na grób

Gość gość
Chciałabym mieć takievproblemy jak Ci użalający się zakompleksieńcy.Zamiast cos zrobić ze swoim życiem to szukają litości na forach

Gość gość
A ja nie cierpię ludzi nietolerancyjnych .Zrozumcie , ludzie mają różne charaktery ,jedni swoje problemy lubią wyrzucić z siebie , inni te problemy zamykają w sobie .Np. moja siostra wiecznie użalała się nad sobą , ja z kolei wszystko zamykałam w sobie.I co ,co lepsze a co gorsze ? Sprawa osobowości.

Gość gość
to niech wyrzucają,niech nagrywają sobie na telefon a potem odsłuchują ,wizyta u psychologa kosztuje,a za darmo tracić swój czas na całe litanie to zgoda na wampiryzm

Gość gość
kiedys ludzie mieli przyjaciol.. dzis maja psychologow :D

Gość gość
Takich mamy znajomych na jakich sami zaslugujemy.

Gość podatek Belki
nie rozsmieszaj mnie ja ciebie bardzo bardzo prosze, jestem po wycieciu wyrostka robaczkowego i nie moge sie smiac bo mi szwy puszcza :D

Gość gość
gość 5.48 wizyta u psychologa nie koniecznie kosztuje

Gość doktor Karczoch
a u psychoanalityka? kolega Freud mi sie ostatnio na ulicy uklonil :classic_cool:

Gość gość
Czasem trzeba z siebie wyrzucić emocje ale można to zrobić w towarzystwie jednej zaufanej osoby a nie koniecznie w większym towarzystwie

Gość gość
pozabijałabym takich