Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćugyg

moje szczescie

Polecane posty

Gość gośćugyg

tak chciałam wam napisać ze choć w życiu przeszłam wiele złych i przykrych rzeczy to dziś oglądając zdjęcia pomyślałam że jestem na prawdę szczęśliwa. moje szczęście to mąż który nie ma za mną lekko ☺ córka 9 letnia i teraz następne w drodze. choć nie zawsze. jest różowo jak to w życiu to dziękuję Bogu co. dzień za to co mam. życzę wszystkim takiego uczucia szczęścia i poczucia ze się kocha i jest się kochanym. tyle

Gość gość
ja tez przeszłam wile w życiu, bieda, wyśmiewanie w szkole średniej, brak poczucia bezpieczeństwa, akceptacji siebie ale w pewnym momencie moje życie się odmieniło. Dziś jestem bardzo szczęśliwa, mam cudownego męża, dwójkę dzieci, dobra syt materialną. Pierwszy raz wżyciu czuję że mam wszystko, niczego nie pragnę, niczego nie potrzebuję. Modlę się tylko aby to trwało :)

Gość gośćugyg
my też mamy różnie w życiu nawet ostatnio mąż stracił pracę, parę miesięcy bez ale teraz super posadę cały czas wiedziałam że się ułoży . prawdziwe szczęście jak jest zdrowie dzieci się śmieją. kocham moją sielanke, patrzę na ludzi którzy mają nawet wie ej materialnie i wszystko niszczą na własne życzenie. nie rozumiem tego. może my doceniamy bo wiemy jak może być inaczej?

Gość gość
też mam takie myśli czasem że doceniam co mam bo wiem że nie zawsze w życiu jest kolorowo.

Gość gość
Ja też jestem bardzo szczęśliwa, moje szczęście ma 9 miesięcy śpi kolo mnie bardzo długo o nie walczyłam, drugie z mężem coś robi w pokoju. Kocham swoją rodzinę najbardziej na świecie. Ciesze się każdym dniem. Co do bezpieczeństwa finansowego to jesteśmy w trakcie budowy domu - to taka nasza przystań szczęścia. Kocham to swoje życie.