Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

11 miesiecy 7,5 kg

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej . Corka niby idzie rowno pod siatka.ale sie martwie . Startowala od 2900 a po porodzie 2650. Je 4 razy po 220 średnio raz mleko, raz obiad, raz deserek lub jogurty 2, raz kasze .. Miedzyczasie chrupki cos z naszego talerza... Jest Bardzo *****iwa zywa. Niska ale wygląda na pulchną. Robilam raz wyniki . Byly ok. Nie choruje ...., czy powinnam sie martwic ? Czy odpuścić...

Gość gość
Jeżeli jest niska, to chyba nie ma powodu do niepokoju, weź pod uwagę że urodziła się malutka. Pewnie będzie drobna, a ty jakiej jesteś budowy?

Gość gość
Odpusc. Bardzo ladnie je i wazy.Musisz wziasc pod uwage,ze urodzila sie malutka,wiec inaczej bd wazyla niz dzieci.ktore urodzily sie wieksze.

Gość gość
Jestem niska.... Budowa srednia... Idzie niby średnio do góry 150- 200 na miesiąc obecnie . Ale szalu nie ma. Do lekarza nie chodze bo nie choruje..a jak ostatnio bylam latem to mówil taki jej urok... No i tak leci. Raczkowala w terminie obecnie chodzi przy meblach..

Gość gość
No kochana teraz to juz coraz wolniej bd przybierala na wadze. Skoro rozwija sie prawidlowo,nie zwraca pokarmow,dobrze sypia i jest pogodna to wszystko jest z nia wporzadku

Gość gość
moje dziecko ma 3 mce i wazy 7600

Gość gość
Mój syn 11 miesięcy waży 10 kg

Gość gość
Tak tak wiem ze teraz coraz mniej caly czas jest pod 3 centylem ale idzie ciągle rowno pod nim...czasem myślę czy jedno nadanie krwi to nie za Malo tzn miala morfologię ze 3 razy do 7 i raz zelazo..wszystko ok. Ma okolo 7o cm. Chyba odpuszcze

Gość gość
Mam dwie coreczki maja po 7 miesiecy I waza okolo 7300. Jedna urodzila sie 2650 a druga 2900. Wiem ze maja prawo potroic swoja wage do roku.twoja coreczka na roczek powinna wazyc 8700 Tak jak jedna z moich. Moze twoja malutka po prostu bardzo duzo sie rusza???? Jak idzie caly czas tym samym centylem to jest ok :)

Gość gość
Idzie rowno ale pod 3 centylem .na rok powinna tyle ważyć a ona nawet 8 kg nie będzie mieć ...moze 7700 przy dobrych wiatrach...

Gość gość
No to co. Moj synek na rok powinien byl miec 12.7 a mial 9.800 ;) no I coz. Gnojek poruszal sie jak wiatr a do tego niejadek byl. Teraz ma 4 lata I 14 kilo :D nadal Urwis I straszny niejadek.