Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

z dedykacją dla...

Polecane posty

Gość gość
idz d***** sie zajmij dziecmi, zamiast siedziec tu i wysylac fotki typom pokroju cynicafm. narzekasz na matke, ale powiedz sama, czy ona moglaby zaakceptowac i byc dumna z takiej leniwej, olewajacej dzieci suki, ktora ma cieczke , jak tylko zobaczy spodnie?wspolczuje twojej matce,szczerze. a dzieciakom w szczegolnosci

to co mam stać pod drzwiami i czekać jak wracają dopiero jutro wieczorem??? nawet nie zdajesz sb sprawy jak za nimi tęsknię i jak mi jest źle że spędzam czas sama zamknięta w pokoju :( możesz po mnie jeździć to już niczego nie zmieni i bez cb wiem że jestem wata nic!

Gość gość
kazdy jest cos wart, kazda chwila jest idealna, zeby zaczac wszystko od zera . ogarnij sie dziewczyno, zamiast latac za facetami zajmij sie soba ja np. medytuje,rozwijam sie duchowo

Gość gość
a te przepychanki tu na kafe? kocham cie przemku kocham cie zberezniku

tylko tu mogę się rozerwać :( nigdzie więcej nie mam prawa :( matki przecież nie mają do niczego prawa a jak były bierze dzieci (4 doby w miesiącu) to ja k***a mam co robić skoro do niczego nie mam prawa? jak ciepło to na powietrzu a w zimie to co no co? skakać koło matki mam? i tak to ja gotuję i zmywam naczynia tak samo sprzątam no chyba że sis mnie uprzedzi...

Gość gość
wspolczuje, moze warto popracowac, odciazyc rodzine, wtedy by Cie traktowali z szacunkiem

chcę iść do pracy ale nie mogę nic znaleźć :( poza tym kasy nam nie brakuję zresztą jak chciałam być hostessą tylko dwa dni to brat wyskoczył z mordą że matka nie będzie z dziećmi siedziała i ona nic na to nie powiedziała a jak jesteśmy same to mówi mi córciu szukaj pracy ja jakoś sb z dziećmi poradzę nawet za granicę mnie wysyła tylko moje rodzeństwo ma ból doopy żebym przypadkiem się nie dorobiła :(

Gość gość
nie chodzi o pieniadze, jak wyjdziesz z domu do ludzi chociaz na chwile, poczujesz niezaleznosc od razu zobaczysz swiat w innych kolorach :) trzymam kciuki :P)

Gość zbereznik
idz no spac kurde w koncu bo bedziesz miala worki pod oczami!!!!

Gość gość
Co jej rozkazujesz ciamajdo? Wolna jest niech robi co chce

Gość gość
jak wyjdziesz z domu nabierzesz dystansu, odpoczniesz od spraw codziennych, bedziesz miala wiecej cierpliwosci