Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Ale to zabawne, że katolicy myślą, że Behemoth jest jedynym blużnierczym

Polecane posty

zespołem metalowym koncertujacym w kraju :) Przecież całe podziemie blackmetalowe jest antychrześcijańskie, czemu nie protestujecie przeciwko innym koncertom zespołów Black Metalowych? :) nie wiecie że istnieją? :D No tak, nie ma ich w telewizji to nie wiecie :D

Gość gość
Jestem katolikiem i wiem, że istnieją tysiące satanistycznych zespołów heavy-metalowych i black metalowych, co więcej są jeszcze gatunki nie odnoszące się wprost, które również stwarzają zagrożenia duchowe np techno - rytmiczne uderzenia w tempie ludziego bicia serca zaczerpnięte od shamanow=szatanistow ktore wprowadzaja mozg w fale alfa -istnieje ryzyko ataku demonicznego gdyz naturalna ochrona jest oslabiona, do tego dochodza jawne nawiazania w popie do seksualizacji mlodziezy.Nietylko wy jestescie na celowniku

Gość gość
Nie gadajcie z nia to rozp******i komputer i bedzie smiesznie. Ona jest uzalezniona od kafe

Gość gość
Widzialem w jaka agresje wpadlas zanim edytowalas bo ci nikt nie odpisywal

Gość Orion83
A Gorgorotha widziała?

Mnie osobiście mierzi część zespołów satanistycznych, zwłaszcza black metalowych które wydają się wyznawać satanizm teistyczny (np pierwsza płyta Dark Funeral). Te teksty są na jedno kopyto, jak w disco polo. Pod tym względem wolę zespoły pokroju Death

Gość gość
poganstwo i herezje powinno was egzorcyzmowac

Gość gość
nie przesadzaj. nie wszyscy metale to od razu sataniści...chyba.

Gość gość
skoro w hello kitty widza szatana to myslisz, ze nie protestowaliby gdyby jakies inne koncerty glosne by sie odbywaly innych metalowych zespolow?

"skoro w hello kitty widza szatana to myslisz, ze nie protestowaliby gdyby jakies inne koncerty glosne by sie odbywaly innych metalowych zespolow? " Przecież odbywają sie cały czas, a jakoś nie protestują :D o tym piszę :D

W Polsce tygodniowo odbywa się około 40 koncertów metalowych (średnia dla listopada, teraz jest dużo mniej bo świeta itd) według strony rockmetal.pl :) Częśc z nich to koncerty kapel antychrześcijańskich :) Myślałeś że koncerty metalowe odbywają sie sporadycznie? :D

Nawet jutro sa 2 koncerty metalowe - Blindead w Gdańsku i Mini Merciless East Festival w Chełmiu, na którym gra 7 róznych zespołów, nie znam ich, ale pewnie któryś z nich ma jakieś antychrzescijańskie przesłanie w tekstach :P

Gość gość
myłaś dzisiaj fleta?

Gość gość
Ale muszę kolegę Mizantropa pochwalić - przynajmniej nie udaje ateisty, jak to teraz modne tylko działa przy otwartej przyłbicy. Bóg przebaczy nawet Tobie, jeśli tylko będziesz żałował swoich czynów. Póki żyjesz jest nadzieja dla Ciebie.

Nie wiem o jakim "koledze mizantropie " piszesz, nie ma tu takiej osoby :P Ja już dużo razy pisałAm, przy okazji różnych dyskusji, że jestem ateistką. Może mnie z kimś pomyliłeś? Niby jak "działam przy otwartej przyłbicy"? :D :D :D Niby jak może mi "przebaczyć" mitologiczny basniowy stwór? :D O czym ty piszesz w ogóle? :D

Ja tylko zapytałam sie katolików, czemu, mimo iż w Polsce działa pręzne podziemie blackmetalowe, koncerty antychrześcijańskich zespołów metalowych są częste, to katole protestują tylko przeciwko Behemotowi, a ty jakieś ideologie do tego dorabiasz :D wszyscy zdrowi w domu? :D

Gość gość
bo się wychylił przed szereg tym incydentem na koncercie dodatkowo media to rozdmuchały, czy to takie trudne do dedukcji idiotko?masz problemy z samodzielnym myśleniem a może jesteś poy****a?Wydaje mi się, że i to i to pozdrawm chuj i śrut ci w d

Gość gość
Mizantropie smierdzą stopy

Przecież już napisałam o tym w pierwszym poście - nie ma czegoś w telewizji to o tym nie wiedzą :D żałosne, zwłaszcza że behemoth wcale nie jest "najgorszy" pod wzgledem bluźnierczości, jeśli dla katolików jedyne "zło"(w ich rozumieniu) to to, które widzą na własne oczy, to życze im powodzenia :D

Gość gość
skoro wiesz to po co się pytasz? ciągle mieszasz odwracasz kota ogonem jak ta menda na tym forum siedzi skumaj co ty kurfo bradzisz