Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ślązak

Dziewczyna z którą się spotykałem powiedziała mi że jestem chory psychicznie

Polecane posty

Gość Ślązak

Po tym jak ok. dwa miesiące temu napisałem co o niej myślę. Jakbyście się poczuli gdybyście coś takiego od kogoś usłyszeli? Dziś mi to powiedziała przez telefon. Nie odpowiedziałem nic jej, po takich słowach natychmiast w jednej chwili się w niej odkochałem.

Gość Ślązak
To był nasz praktycznie pierwszy kontakt od 1,5 miesiąca. Dodam że dziewczyna która jest bardzo wierzącą katoliczką.

Gość gość
dziwny jestes

Gość gość
każdy jest chory psychicznie:-) ale jak ktoś to odpali to niech się buja masz rację

Gość Ślązak
Ona 33, ja 34. Facet dobrze wychowany przez rodziców, starający się nie robić nikomu krzywdy i pomagający każdemu. Jednym słowem typ faceta do rany przyłóż. Te słowa były przykre a nawet bardzo ale cóż, wybaczam Jej mimo że w ciągu 34 lat nikt nawet w połowie tak mnie nie obraził. Wcześniej (1,5 miesiąca temu) napisałem jej że jest największą materialistką jaką w życiu spotkałem.

Gość gość malczewski
ty pewnie wyjatkowo chory :D

Gość gość
Napisz co napisałeś do niej,ocenimy to z naszej perspektywy

Gość Pa_Mela AND_R_SON
a sprecyzowala na co? :classic_cool:

Gość Ślązak
Że jest materialistką do n-tej potęgi, szuka pieniędzy nie miłości, jest lemingiem - ostatnio popularne słowo, wiadomo o co chodzi, że jest nieufna, zawzięta, małostkowa itp.

Gość Ślązak
wcześniej przez 2 miesiące jak się spotykaliśmy słuchałem jej monologu na temat moich wad po czym nie wytrzymałem i napisałem co myślę o niej. Dodam że to typ kobiety typu: znaleść faceta który będzie dawał wiele a niewiele otrzymywał w zamian.

Gość gość
więc chyba dobrze że się odkochałeś po co Ci osoba której nie możesz podziwiać

Gość Ślązak
dodam że ona magister z wykształcenia i szefowa w korporacji zarabiająca 4000 netto nie wiedziała kto to jest leming i uznała że uznałem ją za leminga w sensie dosłownym czyli ....uwierzycie?

Gość Ślązak
wcześniej była wielce zakochana w facecie który jej totalnie nie szanował, z tego co wiem nadal chyba coś do niego czuje.... Ostatnio stwierdziłem że jestem chyba zbyt normalny żeby znaleść sobie jakąś fajną dziewczynę, kobiety szukają cynicznych materialistów umiejących się rozpychać w świecie dzisiejszym....

Gość gość
Autorze. "Spotkało" mnie cos "podobnego" ale ze strony mezczyzny...kiedy zablokowałam go na poczcie e-mail...dowiedział sie o tym po jakims czasie... jego zemsta - pokazała KIM BYŁ TAK NAPRAWDĘ ... maska która załozył zaczeła w końcu go uwierac ... zemsta było wypominanie mi WSZYSTKIEGO z czego mu się zwierzałam... były to moj***ardzo powazne i bolesne "sprawy i przezycia" ... poprostu zdiagnozował mnie równiez dając mi tym do zrozumienia ze tez jestem ch. psych. - i w tym momencie, jakbym sie zapadła pod siebie, bardzo to przezyłam...to była jego zemsta za to ze go zablokowałam na poczcie...i tak ja napisałes, ze w momencie odkochałes się, u mnie stło sie podobnie... od tego wydarzenia,bardzo przykrego i równiez bolesnego dla mnie, minęło juz kilka dobrych miesiecy... i jestem nareszcie wolna od tego człowieka... autorze - tylko nie mysl jej wybaczac. takiego czegos sie nie wybacza.pozdrawiam Cię.

Gość Ślązak
jeśli chciałabyś popisać o tych doświadczeniach mój mejl wucash80@gmail.com Pozdrawiam

Gość gość
Dziękuję za email. Hm...może się odezwę, nie wiem jeszcze.

Gość gość
tez kiedys mi taka jedna powiedzila tak i miala racje bo to byly poczatki mojej choroby

Gość gość
Tylko temat przeczytałam. Mi codziennie ktoś tak mówi. Doslownie! Też się źle z tym czuje, chyba jestem za wredna. ide sie leczyć 🖐️

Gość gość
jak ktos naubliza to szybko mozna sie odkochac

Gość gość
kiedys bardzo podobal mi sie jeden facet ale jak mi powiedzial ze ma dziewczyne to mi przeszlo.