Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poradzic sobie z samotnoscia na emigracji

Polecane posty

Gość gość

Mam 34 lata, nie mam rodziny, faceta, tylko praca I topienie smutkow w winie zycie ucieka nie moge nikogo poznac chyba ze ktoregos dnia krzykne na gloownej ulicy kto chetny na drinka!!! zqrtuje juz bo to bezsilnosc

Gość marli89
gdzie mieszkasz? mam tak samo tylo. ze mam 25 lat

Gość 19 dzielnica
takich jak ty sa tam dziesiatki jesli nie setki...

Gość gość
Ja leeds , 25 lat to wszyatko przed toba :))

Gość Hrvacki Kurac
zostala ci marchewa, ogoras, swieczka, ewentualnie kij od szczotki nie zapomnij o podmyciu sie w celu unikniecia infekcji

Gość marli89
moze i sa setki, ale wokol mnie ludzie w zwiazkach. na palcach jednej reki moge policzyc tych samotnych. przyjechalam na swieta do PL. nie chce sie nawet spotkac ze znajomymi bo oni pytaja czy kogos mam itp. co mam im w koncu mowic. rodzina tez z taq sama spiewka. w pracy tez czasami pytaja.

Gość gość
Powyzsza odpowiesdz godna jakiegos zakompleksionego prysCzatego malolata z ego bliskim zeru hhaha

Gość marli89
jasne, ze wszystko przede mna. Ale mam juz dosc samotnych weekendow, wieczorow i urlopow. dobrze, ze mam chociaz fajna prace. boje sie, ze to bedzie trwalo latami.

Gość gość
Ja mam to samo rodzina dopytuje sie masz kogos masz kogos mysla ze cos nie tak skoro nikt sie nie trafia, wszyacy w kolo sa w zwiazkach zle mi z tym

Gość gość
W Leeds tak dużo polaków mieszka że ho ho .Podejdż w jakąś cieplejszą sobotę pod polski kościół a spotkasz tam wielu polaków .Często grają tam w siatkówkę , organizują ognisko ,jest tu jakaś okazja aby nie czuć się samotnym.

Gość marli89
nie jestem pryszczatym malolatem. zakompleksiona owszem jestem. ciekawa jestem jak ty bys sie zachowywala/zachowywal majac w perspektywie spedzic samotnie zycie.

Gość gość
Naawet nie wiem jakbym byla zdesperowana nigdy nie umowie sie z nikim z portalu randkowego, to wiem . Ale poznac kogos na poziomie a nie jakiegos smarkacza vel dupka naprawde zakrawa na cud tym bardzoej zze wieksOsc czasu spedza sie w pracy... To jest przytlaczajace

Gość marli89
ja juz probowalam z portalami randkowymi: dupki, psychopaci i maminsynki. ci normalni sa w zwiazkach

Gość gość
Czasem mam wrazenie ze samotnosc mam zapusana w genach....

Gość marli89
tez mam takie przeczucie z ta samotnoscia. cos mi sie wydaje, ze cale zycie bede sama...

Gość gość
Smutki topie w alkoholu chociaz wiem ze nie tedy droga, ale jedyna jaka znam zeby poczuc sie lepiej

Gość marli89
wiem, ze to nie jest wina emigracji. w PL tez bym nikogo nie miala. moje znajome podczas zakupow w supermarkecie potrafily kogos poznac, a ja juz wszystkiego probowalam i nic.

Gość gość
Nie jetsem bezydka szczupla zawsze radosna to taka moja maska noe wiem w czym rzecz

Gość marli89
ja mam kolezanke, z ktora chodze na dyskoteki. zapisalam sie tez na silownie. biore czasami psychotropy. nie pije bo boje sie alkoholizmu

Gość gość
Liczy sie pierwsze wrazenie czas sie otrzasnac ladnie ubrac makijaz pelny wlos rozwiany usmiexch I czekac az ktos sie zlapie :) ja jutro probuje

Gość marli89
to nie jest nawet kwestia wygladu. mam wrazenie, ze odpycham ludzi. musze sie nagimnastykowac, zeby mnie ktos polubil

Gość gość
Moze problem tkwi w mysleniu o sobie, wiesz ze jesli zyjesz ze soba w zgodzie I sie akceptujesz przyciagasz ludzi, ludzie lubia pewnych siebie

Gość gość
Te brzydrze sa mniej wybredne biora co sie nawinie

Gość gość
Tak to jest jak się wyżej sra niż d**e ma, masz wymagania co do facetów ale niewiele do zaoferowania im. D**ek, maminsynek to tez człowiek, jestem pewien ze niejedną wade można znalesc w kobiecie co mając 34 lata jest sama.

Gość marli89
nie wiem czy tu pewnosc siebie pomoze. Wygladam bardzo mlodo, jak nastolatka co jest troche przeszkoda w kontaktach z innymi ludzmi czy w pracy. Moj znajomy stwierdzil, ze mam typ urody lalki barbi i przez to ludzie maja mnie glopiutka.

Gość marli89
jasne, d**ek czy maminsynek to tez czlowiek, ale jak mozna byc z dupkiem ktory zneca sie nad toba psychicznie czy z maminsynkiem, ktory zamiast z toba woli jechac na urlop z rodzicami. nikt nie ma stosowaqc wobec mnie przemoc, a jesli juz ze mna jest to chcialabym, zeby ze mna spedzal urlop

Gość gość
Wiadomo kazdy ma wady ale to nievovto tu chodzi, chodzi o to ze ciezko poznac kogos nie mowie o delikwentach typu: siema mala, skoczymy na browka? Odstrzelic takich amantow

Gość marli89
no wlasnie, takich delikwentow jest pelno

Gość gość
Chce normalnego faceta na poziomie tylko tyle ,

Gość gość
Normlni pochowani w domach na ulicach same oszolomy