Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bojka

Polecane posty

Gość gość

Witam wczoraj w sklepie doszlo do niecodziennej sytuacji otoz stalem w kolejce aby kupic sobie piwko kupilem je i chowalem pieniadze gosc za mna cos zacza sie do mnie sadzic zacza mnie cisnac wzielem te piwa i powiedzialem zeby sie nie zachowywal jak dziewczynka wychodzac ze sklepuu jego dziewczyna mowila zeby sie ogarna odwrocilem sie zobaczyc czy znajomy ktory byl. Zemna czy idzie i nie wiem kiedy dostaje z glowki dwa piwa mi wypadaja on jeszcze raz mnie uderzyl z glowki z kolanka moja renka byla nad jego glowa z dwoma piwami on obja moja glowe i chcial mi wydlubac oko wsadzil palcamnie to strasznie zabolalo i zniewiem kiedy wylecialy mi piwa dostal w glowe jednym ma rozciecie zlapal sie za glowe ja mu powiedzialem zeby sie ogarna wyszedlem na dwor a on znowu na mnie skoczyl i zacza mnie bic po twarzy ja mu oddawalem przeciez siee nie dam bic za free psy przyjechaly rozdzielili nas. Co mi grozi przeciez ja sie z nim nie chcialem bic to on na mnie napadl jak wychodzilem ze sklepu butelka tez byla nie chcaca nie chcialem aby mu spadla na glowe. Karetkka go opatrzyla i poscila nigdy nie mialem sztycznosci z policja za pobicia czy wandalizm pierwszy raz sie taka suytuacja zrobila terazto on jest niby poszkodowany co mi grozi co mam robic :|

Gość tancowaly dwa pedaly
siusiakiem mu pomachaj :classic_cool: