Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobiwszystko

Moja dziewczyna zrobi dla mnie wszystko. Jakieś pomysły?

Polecane posty

Gość zrobiwszystko

Cześć, moja dziewczyna zgodziła się zrobić dla mnie wszystko o co ją poproszę i już brakuje mi pomysłów... Mogę z nią zrobić co chcę, jakieś ciekawe pomysły? Żadnych zwierząt ani fekaliów nie planuję w to angażować, z góry zaznaczam, że takie pomysły nie wchodzą w grę :D

Gość apap z kodeina
tepaku bez wyobrazni popros ja zeby ci w pysk strzelila

Gość zrobiwszystko
Dzięki, mądra rada :-)

Gość gość
a czego sie spodziewales dziecko? pochwaliles sie wszyscy wiedza, ze jest glupia i zakochana a teraz s********j imbecylu

Gość gość
jesteś yebanym ścierwojadem

Gość gość
fajną sprawą jest zrobić sobie filmik ze wspólnego seksu. To oczywiście podstawowy problem - zaufanie, że nie "wycieknie", ale nakręca niesamowicie. Zarówno samo robienie jak potem oglądanie we dwójkę, np. jako gra wstępna.

Gość zrobiwszystko
Hahaha ścierwojadem :D Pomysł z filmikiem jest świetny, dzięki. To może być naprawdę ciekawe. Jeszcze jakieś pomysły? ;)

Gość gość
dwa sprawdz czy cie mamusia nie szuka oraz czy dwa plus dwa nadal rowna sie cztery

Gość gość
zwykle do seks filmiku trzeba jakieś przygotowanie, oswojenie z kamerą i nagością. Dobrym wstępem jest sesja foto - pozowane, ciekawie zaplanowane zróżnicowane ujęcia. W trakcie zmiana stroju, w czasie przebierania też fotki, kupa śmiechu, żarty, w końcu również zmiana bielizny, też w towarzystwie obiektywu. Wreszcie pierwsze - jeszcze przypadkowe ujęcie nagiej piersi. Zawstydzenie, opory. Wtedy spokojnie pokazałem jak ślicznie wygląda. Gra na zufanie - może wybrać czy zostawić czy skasować. Podoba się decyduje zostawić i wtedy jest już moja, jeszcze w majtkach, ale to tylko kwestia kilku minut i jest już swobodna w nieskrępowanej nagości. Już kolana się nie zaciskają nerwowo, nie krzyżują żeby zasłonić intymny przecinek.

Gość gość
Niech udaje psa i szczeka na kolankach, a potem na kolana i do pana!

Gość gość
Moja była dziewczyna właśnie taka była dla swojego byłego. Mnie mieszała z błotek a dla takiego zero jak min, jesteś ty zrobi wszystko. Szkoda mi jej bo tylko będzie przez to cierpieć.

Gość zrobiwszystko
Nie jestem trollem, pytałem serio jak urozmaicić życie erotyczne z moją partnerką, która powiedziała, że pozwoli mi na wszystko. A tu się mnie wyzywa od ścierwojadów, debili i zer :D Jestem nowy w internetach, nie wiedziałem, że to tak działa :D

Gość gość
tak to działa, że nie należy zwracać uwagi na głupie wpisy. Nic zero reakcji, zero komentarza, powietrze. Rozbierane zdjęcia to ciekawa sprawa. Ale ryzykowna, żeby w pogoni za nagością nie wpaść w wulgarność, lub choćby trywialność. Jest na to kilka sposobów. Jak foto amatorskie to trzeba robić bardzo oszczędnie, pare fotek na sesję, zawsze z jakimś pomysłem - oprócz rozbierania. Dobrze jest jak kobieta ma na sobie jakąś bieliznę, jakiś ciuszek. Warto skorzystać z pomocy zawodowca. Trochę to kosztuje, ale można zamówić profesjonalną sesję albo w atelier na poziomie albo zamówić np. do apartamentu w hotelu - można zmieścić się w tysiącu zł. Takie coś działa bardzo ciekawie na kobietę. Najpierw wielkie opory, ale efekt znacznie lepszy. Nie trzeba od razu stawiać sprawy, całkowitego rozebrania. Najlepiej ustalić nieco frywolnie - do bielizny. A potem jak pozwoli nastrój, jakie zaufanie wytworzy się w trakcie sesji. zawodowiec zawzwyczaj potrafi "rozebrać" kobietę. Oglądanie takich sesji to ogromna atrakcja.

Gość zrobiwszystko
Dziękuję bardzo za pomysł. Wiesz, na razie skorzystam z robienia tych zdjęć samemu. Słusznie zwróciłeś uwagę, że łatwo popaść w trywialność, bo już tak kiedyś robiłem i wyszło tak... nudno. Goło bo goło i tyle. Co do zawodowca to chyba nie mógłbym znieść tego, że ktoś ogląda i fotografuje moją dziewczynę nago ;)

Gość gość
Jestem facetem i wstyd mi za autora że tak publicznie mimo że anonimowo poniża dziewczynę którą być może kocha/chociaż to jest niemożliwe/ Przepraszam za gnoja wszystkie kobiety. Proszę uwierzcie że są wśród nas facetów normalni kochający opiekujący dżentelmeni ten powyżej to wyjątek. Jeszcze raz sorry.

Gość gość
Zaproponuj jak ja swej dziewczynie.Seks z pięcioma moimi kolegami ja jako szósty.Była naprawdę nie zła jazda.Pamiętamy to ostre rżnięcie do dziś.

Gość gość
Żal ci d**e ściska,że wytykasz...

nie, nie znosze analfabetow, ktorzy nie wiedza, ze nie z przymiotnikami pisze sie osobno... to program podstawowki...

Gość Blade Runner

W takich sytuacjach zawsze proszę żeby przeprowadziła na rżniecie jakąś fajną koleżankę 😉

Gość CoMiZrobiszJakMnieZłapiesz

Może kup jakieś farbki do ciała i Ją fajnie nimi pomaluj calusieńką. Według Twojego pomysłu. Pędzelki różnego rozmiaru. Może być fajnie. Oczywiście jeśli Cię to kręci.

Gość CoMiZrobiszJakMnieZłapiesz

Oj teraz zauważyłam że temat stary. Cóż jestem tu nowa. ;-) Uczę się. Może komuś pomysł się nada.

Gość Gośc

Autorze postu A kochaliście się kiedyś w Saunie??!!  Polecam kiedyś spróbować Jeśli kiedyś będziecie na Śląsku w okolicach Katowic to polecam odwiedzić Termy R !!

Ja już kochałem się  koleżanką w saunie Venus oczywiście gdy byliśmy sami.Co prawda jest trochę utrudnienie bo trzeba obserwować przez okno czy ktoś nie nadchodzi ale taki sex to coś cudownego!!