Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile kosztuje krem któego używacie?

Polecane posty

Gość doktor Karczoch
trudno wycenic, uzywam oliwy z oliwek

Gość gość
ktoś się jeszcze wypowie>?

Gość gość
w okolicach 100 zł kazdy: na dzień, na noc, pod oczy

Gość gość
Uzywam kremow z serii Riche Crème z Yves Roche. na dzien (ok120 zl), na noc(ok.110zl) i krem pod oczy (ok.65zl)

Gość gość
nie szkoda WAM tyle kasy? z ciekawości pytam, nie złośliwie

Gość gość
nie, moze dlatego ze czesto korzystam z kodow promocyjnych, albo zamawiam caly zestaw. jesli chodzi o moje kremy (te z YR) kupilam je w zestawie bo cena byla korzystna. Zaplacilam za nie ok 360 koron szwedzkich a jako gratis dostalam kolejny krem Elixir 7.9. U mnie zwykly krem np. nawilzajacy nivea visage kosztuje ok. 100 koron wiec zestaw 3 kremow nie kosztuje wcale tak duzo. niestety na polskiej stonie nie ma takiego zestawu. Poza tym ceny sa bardzo duze jesli wezmiemy pod uwage zarobki.

Gość gość
130zl wart swojej ceny ;)

Gość gość
ceny moich kremów do twarzy to od 8 do 15 zł max

Gość gość
mnie też nie szkoda, dopóki mam pracę i mnie stać .Jak bedę na emeryturze to już być może bedzie mi wsio rybka. Dobry krem może nie odmładza tak spektakularnie ale wpływa na dobre samopoczucie :)

Gość gość
Czytałam kiedyś składy tych drogich kremów w Douglasie i niczym się nie różnią od tych z tanich. Więc jak krem nie jest ekologiczny to nie ma co przepłacać :o

Gość gość
no nie do końca, jednak w tych drogich kremach do twarzy wykorzystuje się najnowsze zdobycze nauki i dodaje sie drogie substancje pielęgnujace. Przepłacać to nie ma co przy zakupie np mydeł, mleczek do twarzy, toników czy płynów do kąpieli. Tu rzeczywiście te droższe niewiele sie różnią składem od tych tańszych :)

Gość gość
hahaha 130zł wart swojej ceny , jakaś ty głupia krowa

Gość gość
Nie do końca znam się trochę na składach i w kremach za 400 zł na początku były silikony, parafiny i inne zapychacze a te cudowne substancje na samym końcu czyli praktycznie nie ma ich wcale. Oczywiście można kupić dobry krem w tej cenie ale trzeba czytać skład.

Gość gość
nie tylko ty się znasz na składach :)

Gość gość
Czy pisze że tylko ja :o k***a czytać nie umiecie Piszę że w tej cenie można kupić zarówno gówniany krem jak i dobry :o

Gość gość
kupuje różne kosmetyki - mam dramtyczną cerę - w 2015 skończę 25 lat i już jakiś pierwszy krem przeciwzmarszczkowy będę musiała kupić do twarzy i pod oczy... na chwilę obecną używam bardzo trudno dostępnego kremu ze srebrem koloidalnym tylko.

Gość gość
gość 12.19 umiemy czytać i wyczytujemy w twojej wypowiedzi protekcjonalizm :)

Gość gość
im kobieta starsza tym krem powinien być droższy. Krem za 10 zł dla młodej dziewczyny jest ok ale dla kobiety 60-letniej bez sensu

Gość gość
Mam Loreala za ok 50 zł, wcześniej stosowałam wiele różnych innych ale poprzednim był nivea soft i był najlepszy moim zdaniem. Nigdy nie zauważyłam aby jakikolwiek krem pełnił swoją funkcję czyli wygładzał (i tak mam gładką twarz), rozświetlał na stałe (czyli nie tylko jak go nałożę ale aby czynił cerę promienną w ogóle, a nie tylko jak go mam na twarzy), nigdy żaden krem na dłużej niż 15 nie miał efektu matującego. Żaden nie wygładził mi zmarszczek itd. Więc nie będę już inwestować w nie wiadomo co bo to strata kasy. Moja mama kupuje jakieś za 250 zł i to od kilku lat i też nie widzi poprawy, wręcz widzi wciąż, że się starzeje więc żaden krem nie zapobiega zmarszczkom nie wspominając już o ich redukcji. Może jakieś specjalistyczne kremy po kilkaset zł działają choć moim zdaniem większe znaczenie mają zabiegi pielęgnacyjne a nie kremy.

Gość gość
zaden krem nie zlikwiduje zmarszek ale może trochę je wypłycić a poza tym dobry krem opóźnia starzenie się cery. Opóźnia ale nie zapobiega!!! To jest oczywista oczywistość

Krem to nie wszystko. Do tego peelingi, maski, zabiegi kosmetyczne, z czasem medycyna estetyczna. Plus dieta, wysypianie sie, ruch... Krem to kropla w morzu.

Gość gość
Nie wiem, kupiłam wszystkie 3 w promocji dużo taniej.

Gość gość
Kiedys uzywalam drogich ok 200zl, rozne , serum, pod oczy, na dzien, na noc, ale zauwazylam ze nie sa warte tej ceny wiec zaczelam kupowac tanie, ziajka, wazelina, na zmarszczki masc na hemoroidy, nivea