Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mallorca83

on przychodzi tylko na seks

Polecane posty

Gość mallorca83
Nie potrafie zrozumiec dlaczego nie zakochuje sie we mnie skoro ma cudowny seks ze mna??

Gość gość
to prawda, on ma Cię jedynie na seks i to na zawołanie :) A generalnie za takie usługi to się płaci. Nigdy z Tobą nie będzie, to całe wymigiwanie się - bo niby nie chce wejść do tej samej rzeki...hahaha to typowe :) Ja rozumiem, pewnie go kochasz i chcesz czegoś więcej, ale tracisz jedynie czas, ktoś to fajnie napisał na początku, tak on prawdopodobnie kiedyś kogoś sobie znajdzie, ale to nie będziesz Ty, dowiesz się jako ostatnia ;)

Gość gość
milosc nie rowna sie seks. facet poprostu wyladowuje na tobie swoja chcice, nic wiecej zamiast raczki czy prostytutki ma darmowa dziwke na kazde zawolanie sama zgotowalas sobie ten los. jestes z domu dysfunkcyjnego???

Gość mallorca83
Wychowywalam sie bez ojca, moze to miec jakis wplyw? Moje wczesniejsze zwiazki byly normalne ale nudne

Gość gość
Pewnie, ze ma wplyw. Nie mialas wzorca mezczyzny i na sile szukasz akceptacji, dajesz a nie bierzesz, nie wyznaczasz granic kiedy to jest konieczne. Najpierw musisz szanowac siebie, dopiero wtedy facet bedzie Cie szanowal. Ten zwiazek jest toksyczny, a ten facet tylko ciagnie CIe w dol. Zerwij z nim szybkim cieciem. Tkwiac w tym ukladzie nie masz szans na poznanie innego mezczyzny, tracisz cenny czas. Z tej maki chleba nie bedzie, to jest wiecej niz pewne. Zamknij ten rozdzial za soba i daj sobie szanse na wzajmne uczucie.

Gość onaaaaaaaaaaaa
To prawdopodobnie prowo, niemożliwe jest bycie aż tak tępym człowiekiem! Zadajesz to samo pytanie dziewczyno 100razy!! W jakim celu to robisz, skoro widzisz, że osoby ci odpisujące próbują ci wytłumaczyć, w jak bezsensowny ,,związek'' się władowałaś. Ludzie c***iszą: obudź się, daj sobie spokój, szanuje się, a ty dalej pytasz jak go wmanewrować we wspólne zamieszkanie!!! Jakie wspólne mieszkanie,znając go i obsługując w łóżku od roku nie masz nawet jego nr telefonu??? To musi być prowokacja

Gość gość
jestem 30 lat z mężem ale mu d**y nie lizałam i lizać nie będę porzygałabym się,miałabym w d***e taką miłość ale zboczone,wyuzdane babsko,patologia

Gość mallorca83
Moja historia jest prawdziwa. Nie mam problemu z seksem oralnym, on jest zawsze bardzo czysty wiec to sama przyjemnosc

Gość gość
nie wierzę że ta wariatka ma 31 lat...

Gość gość
Jest tak głupia,ze to AZ niewiarygodne. Po co ty sie pytasz?wszyscy mowia,ze masz z nim skończyć,dla własnego dobra. Ale tobie chyba odpowiada bycie worem na każde jego skinienie,

Gość gość
Ale niestety mylisz seks z miłością. Z jego strony to jest tak, że nie Ty to będzie inna (zresztą, całkiem możliwe że jest wiele kobiet jednocześnie), a tkwi w tym układzie, bo jest mu w nim wygodnie. Sorry, ale pytanie dlaczego facet się nie zakochuje w kobiecie skoro ma z nią fajny seks jest jednym z durniejszych jakie można zadać. Jedyne co masz dla niego interesującego to tyłek. I naprawdę nie ma zadnego znaczenia czy taki jest, czy odreagowuje swój związek, czy nie jesteś tą kobietą i szuka właściwej.

Gość mallorca83
Napisalam, ze skoncze z nim. Chcialabym, zeby mnie szanowal. Mam nadzieje, ze wytrzymam w postanowieniu

Gość gość
Jak będziesz taka głupia to zawsze będziesz samaFaceci lubią kobiety z charakterem a nie pustaki.Jak on od początku cię nie szanował to juz nic się nie zmieni.Zakończ związek i poszukaj kogoś wartościowego.On nie zwiąże sie z kobietą której nie szanuje,bo takich jak ty jest pełno.Postaw warunki .jak mu zależy to sie dostosuje,jak mu nie zależy to odejdzie i to wtedy lepiej dla ciebie bo na 100%wiesz na czyn stoisz.I nie oszukuj się.Dbaj i swoje dobro,nie o niego,on tego nie doceni.Wóz albo przewóz,pamietaj!

Gość gość
ma cie tylko na seks i skoro to tak wyglada powinnas sie domyslec jest mu wygodnie w takim ukladzie sam mam podobnie . w sensie ze mam 31 lat spotykam sie z babka ktora ma 36 ale jak sie tylkospytala co nas laczy odrazu jej wyjasnilem ze tylko seks i nic wiecej pomimo ze jest bardzo namietnie kiedy sie kochamy calowanie itd a akurat dla mnie nie jest taka prosta spawa calowac kogos do kogo nic nie czuje seks to co innego :) dla niej robie wyjatek bo ja lubie ale nie ma opcji ze bedziemy razem kolejna sprawa myslisz ze mieszka sam bo kilka razy u niego bylas to zadna nowowsc ze mozna byc w zwiazku i nie mieszkac razem a odwiedzqac sie 2-3 dni w tyggodniu do roku czasu wiekszosc par tak robi wiec bardzo mozliwe ze ma dziewczyne dlatego tak mu przeszkadza kontakt telefoniczy inna opcja ze nie ma stalej dziewczyny ale jest zaliczaczem jak ja i ta spiewka ze byl 12lat w zwiazku i nie jest gotowy na nowy k..a jakbym siebie slyszal ale ja mowie ze 5 i kiedys to byla prawda pierwsza mysl u laski to pewnie cos w stylu 5lat razem to musial cos w sobie miec ale mowie ze jestem pare miesiecy sam tymczasem po tymzwiazku minelo juz z 5lat a ja umawiam sie non stop z innymi kobietami czasami mam wrazenie ze zostane starym kawalere :/ wpadlem w wir z ktorego ciezko sie wyrwac i mnie to przeraza sypiam z roznymi dziewczynami i zawsze jestem gotowy do akcji nigdy nie zawodze a poznalem ostatnio dziewczyne na ktorej mi bardzo zalezy i zawsze cos jest nie tak...

Gość gość
p.s nie jestem ujem w90% zawsze szczerty mowie odrazu ze to seks moze to ja powinienem kasowac 150za godzine? glupie komentarze tutaj sie czyta non stop ktos kto nie ma stalego partnera nie moze sie pobzykac z kims bo odrazu jest d****a? ludzie k..a takie komentarze to w sredniowieczu glosili na widok zacmienia slonca l

Gość mallorca83
No wlasnie mam poraz pierwszy w zyciu tak cudowny seks i on tez jako mezczyzna mi sie podoba, fizycznie i jego osobowosc - dlatego tak mi na nim zalezy, gdyby nie bylo mi z nim tak dobrze to na pewno nie dalabym sie tak wykorzystywac i nie uganialabym sie jak wariatka. Wszyscy co mnie to oczerniaja chyba poprostu nie uprawiali CUDOWNEGO SEKSU

Gość gość
On uwielbia jak mu lizesz o,,,d,,,b,,,y,,,t?czyś ty na glowe upadła!żaden chlop co szanuje swoja kobiete nie pozwoliłby na cos takiego.U żadna kobieta która się szanuje tego by nie zrobiła.HORRoR

Gość gość
mallorca83 dziś No wlasnie mam poraz pierwszy w zyciu tak cudowny seks i on tez jako mezczyzna mi sie podoba, fizycznie i jego osobowosc - dlatego tak mi na nim zalezy, gdyby nie bylo mi z nim tak dobrze to na pewno nie dalabym sie tak wykorzystywac i nie uganialabym sie jak wariatka. Wszyscy co mnie to oczerniaja chyba poprostu nie uprawiali CUDOWNEGO SEKSU x Skoro miłość i związek sprowadzasz do "cudownego seksu" to wytłumaczę Ci to tak: widocznie dla niego ten seks jest za mało cudowny. I nie łudź się, nie możesz zrobić już nic żeby było lepiej. Gdyby facet miał oszaleć dla Ciebie już by oszalał.

Gość gość
To uprawiaj ten cudowny seks i nie nudz.masz co chcesz a jak mu sie znudzi,bo na pewno tak będziesz to juz będziesz stara panna to wtedy sie obudzisz.Tak będzie,niedlugo znajdzie sobie młodszą

Gość gość
nawet jak ma sie z******ty seks to nie jest sie z chujem, to ponizej wszelkiej godnosci!!! nie on jeden na tym swiecie z ktorym bedziesz miala z******ty seks!!! idz do psychologa, bo wykorkujesz w tej pseudorelacji

Gość gość
gosc z 17:38 uwazaj zebys w tym szale nie stracil szansy na prawdziwa milosc. jak obudzisz sie za kilka lat, moze sie juz nie przydarzyc.

Gość gość
tak mu wygodnie

Gość mallorca83
Nie mam ochoty na nowa milosc ani na poznanie nowego faceta..chce tylko jego :-\

traktuje cię jako zapchajdziureczkę do zaspokajania własnych potrzeb. tez miałam taką sytuację i wiem jak to bardzo boli , ale wszystko da się zmienic :)

Gość gość
on tez jako mezczyzna mi sie podoba, fizycznie i jego osobowosc - jak rozumiem, podoba ci sie jego osobowość *****cza i gnojka???? No to GRATULUJĘ CI autorko,że ktos taki ci sie podoba!! Słuchaj, gdyby facet wyglądał jak Brad Pitt, miał rozum Einsteina, bogactwo Rockefellera, a " zaproponowałby" mi taki układ, w jakim tkwisz na WŁASNE ŻYCZENIE, to wyleciałby na kopach!!!!! A niesamowity seks, to jest z kims, kogo sie nie tylko pożąa, ale kogo sie również w tym kocha, i kto kocha ciebie i pożąda co najmniej tak, jak Ty jego...Ale coż... niektóre wola,że " jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi, co sie ma''. Ale w ten sposób sama sobie nie dajesz szansy poznania kogos normalnego....

Gość gość
to wylizuj dalej ten o***t :D jak ci to tak smakuje :D

Gość mallorca83
Poprostu straszna frajde sprawia mi sprawianie jemu przyjemnosci. Juz tak mam, moze tak mnie zaprogramowala matka natura i przez to zostaje wykorzystywana a na forum obrzucona obelgami

Gość gość
wiesz co... rzygac mi sie chce jak czytam twoje wypowiedzi wiec babraj sie dalej w tym gownie ... smacznego :D

Gość mallorca83
To po co czytasz? Chce sie zwierzyc ze swoich doswiadczen i posuchac opini innych ludzi, jak komus nie odpowiada to niech nie czyta ani nie odpisuje

Gość mallorca83
Jak moglabym zaplacic? Mieszkam za granica!!