Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamiast prezentu pieniedze na urodziny

Polecane posty

Gość gość

Juz nie mam pomyslyu co tu kupic. Czy 50zł moze byc dla 8 latki jako prezenet na urodziny.

Gość gość
ale juz poprostu nie mam wiecej kasy. tydzien przed swietami chrzciny. teraz swieta i znow kolejny wydatek. skarobonka pusta.

Rób jak chcesz, ale ja mając 50 złotych wolałabym kupić upominek np fajny notes, ksiązkę, porządne kredki, albo kolczyki jakieś pomyslowe...zgodnie z zainteresowaniami dziecka. Jest dużo rzeczy które są dobre w swojej kategorii i spokojnie wystarczy na nie 50 zł.

Gość gość
o to chodzi ze mam problem z wyborem prezentu. to 8 latka typ chlopczycy. gra w pilke, nie bawi sie lalkami,nie nosi sukienek.

Gość gość
Popieram. 50 to obciach dawać. Lepiej kupić jakiś drobiazg.

Gość gość
Tez mi wstyd, daj autorko te 50 zl, zawsze to lepiej gdy dziecko samo sobie coś kupi, albo uzbiera. Ja dalam chrzesniakowi na Gwiazdkę 50 zl i czekoladę- wszyscy inni jakieś p*****ly i powiedział ze woli nawet 20 zl bo on odkłada niz kubek z mikolajem. Ma11 lat

A czy to ważne czy jest chrzestną czy nie ? Już nie przesadzajcie ze 50 zł to wstyd :o Ma tyle - to niech da tyle !

Gość gość
a jak nie trafie z prezenetem to pojdzie w kosz. a tak to te 50zł by na cos sobie przeznaczyla.

Gość gość
juz w tym miesiacu w ciagu tyg.wydalam lekko 600zł na prezenty. a tu chrzciny a to gwiadka. ajutro podowjne urodziny. i tez z pusta reka nie pojde.

No to możesz kupić np lepszą kostkę rubika albo inną zabawkę logiczną np w empiku :) to nie jest typowo dziewczynkowe i dzieci raczej lubią takie łamigłówki.

Gość gość
nie mam emipka u siebie. jedynie pepco oraz smyk. na teraz zeby cos kupic.

W Smyku możesz popatrzeć w dziale z grami...chociaż z drugiej strony zależy też od dziecka :) jeden ośmiolatek ucieszy sie z kasy a inny nie bardzo....dużo zależy od tego czy potem rodzice dziecka dopuszczą do samodzielnej decyzji na co je wydać czy nie...

Gość gość
ale boje sie ze kupie prezenet a jej sie nie spodoba. i tak musze jeszcze 2 preznet dla rocznej dziewczynki. tu juz latwiej.

Gość gość
moja córka ma teraz 11 l zawsze od chrzestnego dostaję 50 zł i nikt problemów nie robi :D

Gość gość
Przecież dla dziecka to lepiej, gdy dostanie kasę- samo sobie coś wybierze. Nie krepuj się- 50 zl wystarczy, toz to osmiolatka!

Gość gość
dla mlodszej jakis prezenet kupie. jakas zabawke a dla strszej te 50 zł dam. co z nie drogich zabawek dla roczniaka. tez ok 50zł

Gość gość
Daj 50zl , wcale nie wstyd. Bez przesady.

Gość gość
a jakie zabawki jeszcze dla roczniaka. na swieta kupilam taka piramidke. co sie naklada na drazek.

Gość gość
Ja kupilam mojemu roczniakowi w tesco ostatnio takie pojemniczki do kapieli, ktore sa coraz mniejsze i maja dziurkina dnie i lubi sie nimi bawic. Uwielbia tez kredki i bańki mydlane. :-)

Gość gość
zawsze jest pronblem z prezentami dla innych dzieci. zae swoja 5 latka nie mam problemu.

Gość gość
A i 50 zł dla 8 latka jest całkiem ok. A Ci co piszą że to wstyd to jakieś ograniczone snoby.