Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobić mu niespodziankę ?

Polecane posty

Gość gość

Mój narzeczony pojechał na męski wyjazd. Wraz z dwoma przyjaciółmi. Wyjechaliśmy wczoraj, a dzisiaj o 2 w nocy obudził mnie - stwierdził, że musiał zadzwonić, bo nie mógł zasnąć. Rano rozmawialiśmy przez internet 2 godziny. Stwierdził, że byłby szczęśliwy jakbym przyjechała. Zastanawiam się czy zrobić mu niespodziankę i pojechać do niego ?

Gość gość
Na męski wypad? Absolutnie nie! Mówi to co chcesz usłyszeć ale woli bawić się z kumplami

Gość gość
Czyli nie byłby zadowolony gdybym wpadła ? Długo nie chciał jechać.

Gość gość
odpusc sobie. Zrobisz siare przed kumplami. Pod pantofel chcesz go brac

Gość gość
Jak go brała pod pantofel to on by nie pojechał.

Gość gość
zalezy co to za kumple i czy Cie lubia bo jak nie znasz ich albo nie lubia Cie to facet nie bedzie miał pozniej zycia :P ja na twom miejscu jednak bym nie jechała, niech za teskni a wiecej nie powtorzy takiego wyjazdu bez Ciebie

Gość gość
Znamy się. Jeździmy na wakacje razem, imprezujemy razem.

Gość gość
a po co chcesz się tam pchać ?? męski wypad to męski wypad ... rozumiem , że się kochacie i tak dalej , no ale nie przesadzajcie ... kilki dni bez siebie nie możecie wytrzymać ?

Gość gość
Cholernie tęsknię za nim. Ma taką pracę, że w tygodniu wyjeżdża na 2 dni, jak ma zgrupowania to nie ma jego z tydzień lub dwa. Dwa miesiące był w domu, więc jeszcze nie przyzwyczaiłam się, że go tak długi nie ma.

Gość gość
weź kobieto wyluzuj ... po ślubie będziecie ze sobą dzień w dzień i pewnie nie raz zamarzysz , żęby wyjechał na taki męski wypad :D serio! i nie mów , że nie , bo się kochacie itd bo taka jest prawda :D mężatki wiedzą o co chodzi :) nie chodzi mi o to ze po ślubie małżeństwo ciągle kłóci czy coś , ale jest troszkę inaczej :)

Gość gość
Żyjemy razem od 2 lat jak małżeństwo, bo mieszkamy razem.

Gość gość
i tak się zmieni :) gość wie co mówi zostań w domu i tyle jakieś chore sceny miłości ... ten nie może spać , bo rozstał się na chwilę z narzeczoną :D

Gość gość
Męski wypad to męski wypad.

Gość gość
Pojedz, ale weź ze sobą koleżanki. To chociaż jego koledzy sie ucieszą bo sex zalicza. Poważnie

Gość gość
Z nich trzech tylko jeden nie ma partnerki. Zostawiła go przed świętami. Mieliśmy jechać wszyscy razem no, ale on się załamał, a chłopaki chcieli go pocieszyć.