Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa333333

Jakie macie kolory w ubikacjach?

Polecane posty

Przymierzam się do małego remonciku - czyli samej ubikacji, mam ok. 1,5 tys. na to i zastanawiam się nad kolorami, bo resztę już mniej więcej mam wymyśloną. Jakie macie ciekawe połączenia kolorów, wyłączając nudny jak flaki z olejem beżowy i szary?

założyłam na "gotowanie dom ogród" wskoczyło tu... bez sensu ale może tu się ktoś wypowie, w końcu każdy kibel ma ;)

Gość gość
Bialy, caly dom mam na bialo , styl skandynawski

Gość gość
bialy i bezowy.

Gość gość
zalezy co zjem

nikt nie ma jakiś żywszych? nad fioletem i pomarańczem się zastanawiam, ale trudno mi to sobie wyobrazić, chyba sobie zrobię jakąś próbę "materiałową" :)

żółto-niebiesko mam w kuchni to ładne połączenie kolorów chociaż żółty jakoś mi nie pasuje do łazienki czy ubikacji nie wiem, dlaczego zielony lubię tylko w roślinach, chociaż taki morski... no własnie nie wiem

Gość gość
mam łączony z łazienką, kafelki do połowy ściany żółte, farba lateksowa powyżej ciemno zielona.

Gość gość
Nie mam ubikacji . Mam łazienkę Toaletę

Gość gość
Kolezanka ma czerwien z czarnym fajnie!

Gość gość
kolor kupy

Gość gość
mam do samego sufitu glazurę w kolorze morskim, cieniowaną.

Gość gość
Szary jest pięknym tłem , kolory szybko sie nudzą a szare białe neutralnie łazienki mozna urządzać na tysiąc sposobów Tylko trzeba mieć gust ;)

Gość gość
Ubikacji ? Skad ty jestes gdzie tak mówią

A jak sie mówi u Ciebie, habianko na pomieszczenie, gdzie stoi kibel? Szary kolor jest dla mnie strasznie nudny, to samo beżowy (trudno kombinować jakieś dodatki i urozmaicenia w kibelku 1m x 1,5 m), chciałabym coś wesołego, żywego no i nie glazura do sufitu oczywiście jak co mam gdzie zrobić, to już wiem, tylko te kolory

Gość gość
To se zrób różowy jest bardzo optymistyczny i polacz go z żółtym lub sałatowym zielonym bedzie wesoło ;) Zreszta po co Pytasz obcych ludzi na forum chyba masz swój gust ? Czy nie masz .

Gość gość
Gościu z 14.24 ---- :D 😍

Gość gość
Ja zrobiłam na biało, ale przetykane szklaną listwą kolorową /granat, czerwień/. Wygląda ciekawie, na prawdę super. Skorzystałam z gotowych pomysłów nowej kolekcji ceresit.

Gość gość
Ja mam rażący różowy bardzo fajnie to wygląda ponoć wszelkie insekty i pająki się boją różowego.

Gość gość
Ubikacja? Tylko ta menelica może tak mówić. Ja mam toaletę i łazienkę. A połączenie niebieskiego z żółtym, to pasuje do kibla właśnie, a nie do kuchni.

no kurcze, i co ja teraz zrobię, jak mi kolory kuchenne pasują do kibla zgroza chyba zacznę remont od jutra, żeby paniuni z toalety dogodzić :)

Gość gość
No i nie glazura do sufitu. :-) :-) :-)

Gość gość
Ja mam ciemno czerwony sufit z białymi paskami w kształcie koła i lekko złote perłowe ściany. Sufiti ściany wykończone na styl fresków. Lekko przytarte czasem, nie rażące po oczach :-) Drzwi na wewnątrz mają pomalowany obraz. Kiedy leżę w wannie mam ładny widok.

Gość gość
Ewa 43 i koniecznie jakiś kosztowny drobiazg np. Portret przodka :D musi wisieć :D

Ja mam strasznie nudny szary (płytki a la beton) plus do tego pasek srebrnej cegiełkowej mozaiki http://www.e-budujemy.pl/sklep_foto/normal/79707.jpg (pasek = 3 rzędy cegiełek) W mojej łazience mam płytki - cegiełki Equipe Metro , czerwone i znów te nudne szare http://www.inceptolazienki.pl/galerie/e/equipe-ceramicas-metro-w_2534.jpg, a na podłodze tak jak na tym zdjęciu, tylko znów nudne szare (duże) i czerwone (małe) http://www.i-lazienki.pl/files//111kafle/10X20/10x20.jpg

Ewa 43 i koniecznie jakiś kosztowny drobiazg np. Portret przodka smiech.gif musi wisieć smiech.gif albo ostra akwarela bijąca po oczach :D

a mnie kojarzy się z rzeźnią i toaletami publicznymi dlatego płytek nie chcę dużo, reszta malowana myślę nad pomarańczem i fioletem albo pomarańczem i granatem chociaż granat mam teraz, do sufitu właśnie, i jest ohydnie (tak zastałam po poprzednich właścicielach)

pomieszczenie jest małe wiec nie ma oc szaleć ani ilością kolorów ani kafli żeby ne wyszła pstrokacizna bijąca po oczach niczym akwarela :) poszłabym raczej w kolory - ton w ton m,np fiolet i pudrowy róż ,granat i błękit ścian , no jeden ale zdecydowany dekor na zakończenie kafli :) ale - co kto woli bo kto bogatemu zabroni ?:D