Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd się wziął ten mit, że kobiety lecą na inteligencję u faceta?

Polecane posty

Gość gość
zadna na ciebie nie leci? a to dlatego, ze ty sobie wmawiasz inteligencje, tak naprawde kolo intelektu to ty stales :D

Gość Hrabia Valcutascu
I dodam, ze jestem od niej 15 lat starszy :-). W zyciu jej za nic nie zaplacilem (nawet za herbate w knajpie) ani tez zadnego prezentu jej nie dalem.

Gość gość
Inteligenci to czesto impotenci i pedaly. Dlatego laski wola tepych przystojniakow takich jak ja:-)

Gość gość
gratuluję nabycia drogą płciową interesujących chorób on posuwa dziewczyny z różnych stron świata potem przekazuje jej nabyty materiał następnie ty otrzymujesz od niej w darze namiętności coś ciekawego kto tu jest największym debilem?

Gość gość
nie jestes inteligentny w ''tych sprawach''

Gość gość
Pewnie, że lecimy na inteligentów, ale najbardziej na przystojnych inteligentów :)

Gość gość
hrabia -ona traktuje cie jak kumpla do seksu i tyle

Gość gość
one lecą na przystojnych inteligentnych facetów, a że nie ma sporo takich to mówią, że nie ma inteligentnych facetów

Gość Hrabia Valcutascu
1. Co zlego jest w byciu kumplem do seksu? Lepiej by jeleniem utrzymujacym babe? 2. Ona mu daje tylko jak jest w gumie. :-)

Gość gość
Byłeś przy tym? Ona mówi co chce i najprawdopodobniej nie jesteś jedyny. Henry Miller dla ubogich :D Ale miłej zabawy

Gość gość
nie wierze, ze nie postawiles jej nawet herbaty :D tez bulisz a tu palisz glupa :D

Gość Hrabia Valcutascu
18:12 wiem, ze ci sie to w pale nie miesci ale mozna miec babe za friko 18:06 dzieki za zyczenia milem zabawy - faktycznie jest to mile i zabawa. czasami jednak czuje sie lekko zniesmaczony (tzn. dochodzi do mnie tzw. meska solidarnosc) ale jako praktycznemu facetowy zaraz mi to przechodzi. BTW, nie jestem ani ubogi ani tez nie jestem pisarzem.

Gość gość
Wspolczuje takiej baby temu marynarzowi. Nie glupio ci przed tym typem? Nie zal ci go? To ze ona jest tania k***a to wiadomo ale ty moglbys wykazac sie jakas empatia. Ja tylko dzyndzel swedzi poza tym jak to wiekszosc kobiet pewnie inteligencja nie grźeszy wiec ujdzie jej wybaczyc ale ty majac swiadomosc ze gosc jest tak dymany powinienes cos z tym zrobic.

Gość gość
Jesteś marnym kafeteryjnym pisarzem. Ubogi nie stanem majątkowym, którego ani nie znam, ani nie jestem ciekaw, jedynie publicznością, którą tu masz. Tak czy inaczej, miłej zabawy :D

Gość Hrabia Valcutascu
18:16 - nie przeczytales mojego opisu... ona jest bardzo inteligentna, mozna z nia ciekawie pogadac i przed i po (w czasie to jaczej nie rozmawiamy :-) )

Gość gość
Kobietą podoba się zbliżona inteligencja do ich własnej, a ze duży odsetek to idiotki ergo podobają się im tępi przystojniacy.

Gość gość
Z tego wszystkiego i tak wynika że chodzi tylko o seks, a do czego inteligencja przy seksie? Seks jest prosty ja budowa cepa, wkładasz wyjmujesz i po zabawie. Jak facet jest inteligentny i ma trudnosci ze znalezieniem kogoś na seks bo wszystkie lgną do przygłupów, to są przecież prostytutki. Profesjonalna obsługa i do domu. Jest oczywiście opcja inteligentny M + inteligentna K, ale zazwyczaj nie ma tu zwierzęcego popędu właściwego prostakom. Coś trzeba sobie wybrać zamiast narzekać.

Gość Hrabia Valcutascu
To nie takie proste... Mozna sie ****** i juz a mozna i sobie pogadac ciekawie potem p******* i znowu pogadac ciekawie :-). Wtedy czlowiek wie, ze nie ***** sie jak plebs.

Gość gość
No tak, ale skoro doszliśmy (przynajmniej ta część z nas, która się nie oszukuje) do konkluzji, że kobiety nie lecą na inteligencję( tylko wolą przygłupów) to jeszcze pozostaje odpowiedzieć na pytanie dlaczego kłamią, że tak bardzo pociąga je inteligencja. Szkoda, że temat to mix merytorycznych wypowiedzi z tekstami: "Kobiety lecom na inteligęcję, a ty jesteś gupi", bo marnują tylko czas i zniechęcają do merytorycznych wypowiedzi.

Gość gość
faceci tez lubia glupie kobiety

Gość gość
taaaaa, wszyscy bula, prezenty itp. a tobie daje za darmo takie panny za darmo nawet nie spojrza a co tu dopiero o seksie mowic

Gość Hrabia Valcutascu
18:42 przykro mi, ze masz tylko takie doswiadczenia.

Gość gość
Ok, to ja poproszę o szczerą wypowiedź, dla mężczyzn większą atrakcję stanowi kobieta inteligentna czy głupia? W kontekście wzajemnego bzykania oczywiście, nie jakiegoś długofalowego związku.

Gość gość
inteligentna, bo z głupią nie można się dogadać, a jak nie daj panie boże pęknie guma to jest się skazanym na osobę, z którą się bzykało.

Gość gość
glupia na serio nawet w miare inteligentnym facetom nie przeszkadza jak kobieta do bzykania nie umie poprawnie pisac ani nawet sie wyslowic

Gość gość
bzdura, przeszkadza, bo jest bardziej agresywna i nie da się jej zastraszyć, szantażować itd...bardziej domaga się zaspokojenia, bo myśli prosto, a więc egoistycznie. Niczego się nie domyśli.