Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Laski są masakrycznie wyrachowane. Odkąd mam dziewczynę to koleżanki przestały m

Polecane posty

Gość gość

ieć czas, żeby się spotkać i pogadać po koleżeńsku, wyjść gdzieś czy coś. Wcześniej bardzo chciały, ewidentnie było widać, że wiele z nich chce seksu, albo związku ze mną. Nawet jedna się przyznała, bo wyszło jej załamanie, gdy się dowiedziała, a o jeszcze innej dowiedziałem się przez znajomą. Teraz już nie chcą się ciągle spotykać, zaczęły lakonicznie mi odpisywać, odpowiadać, bo im się nie opłaca. Oczywiście warto wspomnieć, że wszystkie tak naprawdę kochają mnie tylko za wygląd, a moją osobę mają totalnie w d***e. Jak dojdzie do skrajnej sytuacji to przeważnie mężczyzna okazuje się altruistą, a kobieta skrajną, myślącą tylko o sobie egoistką. Nie mogły mi powiedzieć prawdy, że przez lada nie zadawały się ze mną dla przyjaźni, tylko dla własnej korzyści.

Gość gość
mogly ale tak to zwykle bywa ze prawdy nikt nie chce sluchac i nikt w nia nie chce uwierzyc

Gość gośćillyhl
e tam, ja taka nie jestem, ale ogolnie taka jest wiekosc ludzi. Ty widzisz egoizm kobiet, bo jestes mezczyzna. Z moich obserwacji: mezczyzni z reguly chca oszukiwac kobiety, zeby sie potem chlalic i je oczerniac