Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zeby trzonowe leczone kanalowo zawsze ciemnieją

Polecane posty

Gość gość

kto wie? stala sie rzecz straszna.. okazalo sie ze mi sie dwojka trzonowa psula od srodka i musialam miec kanałówke.. pod mikroskopem mi leczyl i wypelnial te dwojeczkę:( i podobno ona stanie sie ciemna i zmieni kolor...bedzie sie roznic od reszty zębów bo martwa jest :( to prawda??

Gość gość
to znowu ty od tych zębów :o lecz się ale psychiatrycznie :o

Gość gość
tak będzie ciemniejsza, ja mam jedynkę ciemniejszą, żyję i nie mam żadnych nieprzyjemności z tego powodu, To tylko zęby

Gość gość
Tak,ale po jakimś czasie mi zrobiła się szara jedynka po 7 latach.Teraz w listopadzie zapłaciłam 200zł ( 3 wkładki) i mam białą :-)

Gość gość
kanalowe leczenie to tragedia zawsze sa powiklania i zab nie przetrwa i tak..po kilku latach wyleci albo sie zlamie.. zrozumcie ze kanalowe leczenie leczy zeby ale na chwile tylko..trzeba od razu korone dac na nie bo inaczej po zebach..na starosc i tak wyleca.. nie znam przypadku ze ktos mial zeba leczonego kanalowo i ten zab przetrwal do starosci az i sie nie zlamal ani nic..

Gość gość
jakie 3 wkladki?? kochana blagam napisz o co chodzi z tymi wkladkami?? to znaczy licówki nalozylas??czy co?? na szkliwo cos zeby bylo biale??nie kapuje..nie lepiej korone od razu porcelanowa nalozyc na te jedynke?

Gość gość
Ja mam 20 lat zęba po kanałowym leczeniu i jakoś nie wypadł.