Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ide na kierunek studiów prawo bo wtedy kazdy bedzie mnie szanował

Polecane posty

Gość gość

zauwazylam ze jak ktos studiuje prawo to od razu jest szanowany oraz patrzy sie na niego jak na jakiegos boga.. taki ktos czuje sie kims lepszym bo ludzie go tak odbieraja.. u nas w miescinie jak ktos studiowal prawo to zawsze sie mowilo o nim super i ze to ktos mądry itd.. nikt sie nie smieje z absolwentow prawa a jak moja znajoma mowi ludziom jak ktos sie pyta ,że studiuje prawo to kazdy:"wow ,serio?" dlatego mysle ze nawet dla prestizu warto isc na prawo.

Gość gość
autorko autorze mam pytanie zasadnicze a czym ty sie interesujesz prwem czy czyms innym jak sie nie interesujesz prawem to szkoda twoich lat na studiach

będą Cię szanować do czasu, kiedy siądziesz na kasie w markecie. Jak nie masz prawnika w rodzinie to nie zrobisz aplikacji i studia są bezwartościowe. No ale jeśli prawo Cię interesuje to polecam, warto coś na ten temat wiedzieć

Gość gość
prawo na ujocie skonczyl moj sąsiad ze wsi i jakos zdal aplikacje na radce prawnego a kilka razy zdawal/ i ma swoja kancelaryjke.wiec da sie.

Gość gość
ja znam moja dziewczyne która studiowała prawo i zrezygnowała poniewaz poszła na studia kture sa zaraZEM JEJ HOBBY I UCZY SIE NA STUDIACH I JEDNIOCZESNIE SWOJE HOBBY ROZWIJA

Ja studiuje w Lublinie i tu zawsze jest mniej miejsc aplikacji niż studentów, dlatego dużo osób wyjeżdża do Wawy i tam żebrzą po kancelariach.

Gość gość
radca prawny to kase ma bo wielu ludzi korzysta z niego

być może pomyliłam to z jakimiś praktykami, w każdym razie z pracą rzeczywiście jest ciężko, chociaż w dzisiejszych czasach po każdym kierunku tak jest

Gość gość
po medycynie nie ma problemów z praca, tylko malo kogo biora na specjalizację, a taki absolwent po lepie to bez spacjalizacji malo moze, ale i tak bym poszla, jakby dalo sie cofnac czas