Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdejmowanie klątwy

Polecane posty

Gość gość

Jestem przekonana, ze ktoś na mnie rzucił klątwę. Dbam o swoje zdrowie, wciąż się uczę, znam kilka języków, mam dużą wiedzę w kilku dziedzinach, ciężko pracuje, dbam o siebie i swoje otoczenie, a pomimo tego wciąż jakieś problemy finansowe, ciągle kłopoty ze zdrowiem pomimo młodego wieku, wciąż sprzątam, skupiam się na higienie, na tym żeby estetycznie i czysto wyglądać, a wciąż coś się psuje, jakieś plamy, rozmazany makijaż, pomimo calej mojej sympatii do ludzi, zawsze ich zniechęcam i odstraszam, oszczędzam, a jak uda mi się odłożyć jakies pieniądze to albo nowy laptop się psuje albo pralka i zaraz tracę to co mam. Jakie znacie metody na złamanie klątwy? Nigdy w to nie wierzyłam, uważałam to za zabobony, a teraz ogarnęła mnie juz taka desperacja, ze zrobię wszystko, żeby przełamać to pasmo nieszczęść...

Gość gość
to jest prawdziwe życie a nie klątwa dziecko :D

Gość gość
to nie śmieszne ,też tak mam ,i też tak myślę ,ja się modle i chyba zaczne chodzić na msze egzorcystyczne

Gość gość
No to wcale nie jest śmieszne. Nie sadze, ze to po prostu "życie". To za długo to trwa, za dużo mojej ciężkiej pracy, żeby choć odrobinę poprawić jakość mojego życia bez jakiegokolwiek efektu.

Gość gość
Napisz Do Lolita Black Moon z www.okulta.com.pl Ona pomaga w tych sprawach ale chyba teraz jej nie na bo nie odpowieda na maile

Gość gość
Lilith Black Moon mialo byc , literowka sorry:)

Gość gość
Ta lolita to zedrze z ciebie kase i tyle. Ale.... możemy zrobić dil - ty mi ściągniesz napletek z ... no.. z "kierownika", a ja zdejme z ciebie majtki razem z klątwą. Co ty na to? ;)