Gość gość Napisano Grudzień 27, 2014 Co kupujecie swoim babciom na Dzień Babci? Nie mam pomysłu szczególnie że moja dzień później ma 80-te urodziny kwiaty jej kupie bo lubi ale co jeszcze????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka93 0 Napisano Grudzień 27, 2014 Nic nie kupuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 27, 2014 a ja kupuje tylko też nie wiem co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Domena11 Napisano Grudzień 28, 2014 Dla babci to najlepiej coś funkcjonalnego. Ja na gwiazdkę mamie kupiłam pojemniki prożniowe Dafi bo zawsze naszykuje tyle nas Święta i się marnuje, a tak trochę postoi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 29, 2014 Jak babcia mobilna jeszcze, to szalik, rękawiczki, apaszka. Moja babcia niestety z domu już nie wychodzi, ma liche krążenie i ciągle narzeka, że jej zimno, ucieszyła się z ciepłych bawełnianych rajstop i wełnianych skarpetek. Inny wnuczek kupił wełnianą kamizelkę i też jest w użyciu non stop. Każdy zna swoją babcię najlepiej i jeżeli poświęci chwilę czasu na zastanowienie, to na pewno trafi z prezentem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 29, 2014 Ładny obrazek święty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 30, 2014 Z takich praktycznych prezentów rozgrzewających to polecam rzeczy z gorczycą białą - sa takie bambosze np albo opaski na nadgarstki czy kolana jak Babcia cierpi na jakies bóle reumatyczne albo tez na kregosłup http://www.medycynanaturalna.pl/ tu masz tego dużo- ja kupiłam mojej Babc***as na kręgosłup i materac i bardzo jej to pomaga , bo ta gorczyca działa rozgrzewająco, przeciwbólowo i przeciwzapalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
allaella 0 Napisano Grudzień 31, 2014 Może jakąś książkę? Zestaw herbat smakowych? Karnet do teatru? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2015 Moja babcia bardzo ucieszyła się z biżuterii ;) Niby drobiazg, a jednak sprawił bardzo dużą radość. Kupiłam ją za grosze na allinside.pl ;) Nie wykosztowałam się, a sprawdziło się w 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daga3 0 Napisano Grudzień 25, 2016 Ja mojej Babci kupiłam fajne, cieplutkie kapcie :) takie wełniane za kostkę i strasznie się ucieszyła :) kupiłam je przez cozacena.pl - http://www.cozacena.pl/, to fajna porównywarka cen wielu różnych sprzedawców i mają fajne ceny, można tam znaleźć wiele ciekawych pomysłów na prezent :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zlosnicazla 0 Napisano Styczeń 22, 2017 szyłam tulipany ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach