Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia8929

Pytanie do kobiet przed 30stką.

Polecane posty

Witam :) Miałam niedawno przygodę z młodszym ode mnie chłopakiem :) Ja mam 25 lat a on miał 17 :P Jak było? Nieźle. Myślałam, że szybko skończy, bo młody, że niedoświadczony, ale stanął na wysokości zadania i oboje (mam nadzieje) dobrze się bawiliśmy :) A czy Wy miałyście takie doświadczenia? Chodzi mi o dziewczyny w tak do 25 - 30 lat. Czy spałyście z młodymi chłopakami, nastolatkami? Jak tak to jakie były wasze wrażenia? :) Jako nastolatka miałam też doświadczenia z młodszym ode mnie nastolatkiem ale to były tylko pieszczoty :P

Gość gość
Zboczona zdziro, toż to jeszcze dziecko!

Gość gość
do lekarza proponuję się udać

Gość gość
tu same emerytki i dzieci, bo ferie mają :D

Gość gość
no cóż, jak miałam 25 lat to 17-latkowie to były dzieci, których nawet kijem się nie tykało, bo nie ten poziom rozwoju umysłowego i mentalnego

Spodziewałam się krytyki na swój temat. Przyjmę ją na klate :P Zachęcam dziewczyny które miały do czynienia z młodszymi o wpisy :) Nie wstydźcie się :) Ja napisałam swoje doświadczenie :)

Gość gość
Ja mam doświadczenie z 23 latkiem z tym że ja mam 52 lata I szczerze powiem że nigdy żaden mężczyzna nie wypieścił mnie tak jak on :)

A mówią, że młody to głupi a okazuje się, ze nie każdy :P Są wyjątki :P

Gość gość
To nie wiek świadczy o człowieku, a charakter i sposób wychowania. Można trafić na fajnego młodego, jak również głupiego i starego.

Gość gość
Ja mam 33 , jestem singielką i spotykam się z 19 latkiem. Wiem, że na dłuższą metę nic z tego raczej nie będzie, on teraz matura i wyfrunie na studia ale seks jest odlotowy. On ma to we krwi jakby urodził się po to , by zadawalać kobiety. Mam własne mieszkanie, więc nie jesteśmy niczym skrępowani.

Gość gość
Jak bym był ojcem tego chłopaka to by ci takie coś nie uszło bezkarnie ! Takie jak ty powinno się odizolować od społeczeństwa czym prędzej.

Zdradź nam więcej :) Czym Cie zaskoczył? Co Cię w nim pociąga, podnieca? :) Nauczyłaś się czegoś przy nim czy Ty go nauczyłaś czegoś? Brawo za zdrowe, normalne podejście do sprawy!! :)

Gość gość
Podniecasz się tym ? 8929

Gość gość
gość dziś : Ja mam 39 lat i coraz częściej mam fantazję, żeby zrobić loda młodemu chłopakowi, któremu jeszcze żadna nie dała w ten sposób rozkoszy.

Ciekawa jestem jak to działa :) Mnie w młodszych podnieca niedoświadczenie, to, że są napaleni, że chcą, pragną mnie. Podoba mi się to, że są młodsi. Na samą myśl robię się wilgotna :P No i z mojego doświadczenia wiem, że można z młodszymi może nie tak długo, ale często... :P

Gość gość
Co ty masz za doświadczenie sikso w tym wieku !

Gość gość
jeśli któraś z was jest chętna na młodego to zapraszam terere.re@o2.pl

Gość gość
Kasia, co tu pisać? Przecież ty doskonale to napisałaś, co nas w młodych pociąga. Mnie jeszcze dodatkowo to, że jestem fanatyczką sprawności fizycznej, przez co wielu bierze mnie za dużo młodszą , bo figurę i ciało mam jak nastolatka, jestem szczupła, wygimnastykowana,a on jest chłopakiem pod tym względem bardzo mentalnie podobnym.Mógłby być modelem. Wyrzeźbiony, silny, ćwiczy sporty walki, czas dzieli między szkołę, matę i mnie.Ma młodzieńczy urok,dobrze się czuć nie tylko chcianą ale też uwielbianą i pożądaną.Ma fenomenalną kondycję i potrzebną w sporcie koncentrację, więc nie jest to sprint, jak być może inni w jego wieku.On może długo, długo, bardzo długo, co mnie bardzo odpowiada.Bez zadyszki, stękania i kropli potu. Jesteśmy zafascynowani sobą i swoimi ciałami, ich możliwościami i przyjemnością bycia razem, łącznie z pieprzeniem się dla tej przyjemności. Określiliśmy ramy bycia razem,nie oczekujemy od siebie bycia wspólnie do późnej starości, nie mam zamiaru ograniczać mu przyszłości.Jestem jego dopiero drugą partnerką i jak zdecydujemy się rozstać, to damy sobie buzi i pożyczymy udanej przyszłości.

Gość gość
może była by jakaś pani z okolic Zalewu Zegrzyńskiego zainteresowana takim młodym?:)

Gość gość
drogie kobietki:)

Ja po prostu lubię eksperymentować, bawić się seksem. Podnieca mnie bardzo różnica wieku i bawie się tym właśnie. Miałam bardzo wiele różnych doświadczeń seksualnych ale ciągle mam ochotę na nowe :) Myślałam ,że jestem osamotniona w tych moich pomysłach ale tutaj widzę, że nie jestem :) Jak miałabyś kiedyś czas to wypełnij proszę ankietę erotyczną dla dziewczyn i kobiet mojego autorstwa:P Ciekawa jestem odpowiedzi :P

Gość gość
Umawialam sie kiedys z mlodszym chlpakiem, on mial chyba nawet niecale 16 a ja juz po 25 ale dziwnie sie czulam, bo byl malo pewny siebie i chyba prawiczek.. nie bylo to zbyt seksowne i nie podniecalo mnie to, ze jest mlodszy

Gość gość
jakaś chętna na doświadczonego młodziaka?:)

Gość gość
Ja mam 29 lat spotykałam się z młodym chłopaczkiem. Miał 18 lat. Byłam zadowolona z tego układu choć wiedziałam, ze jest tylko na chwile i tylko na seks. Ale nie żałuje :)

Gość gość
Jeśli chce któraś pani z młodym chłopakiem 19lat się spotkać to niech pisze na email allegroeposas@gmail.com woj śląskie i małopolskie pozdrawiam