Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hiteli

Czy powinno się powiedzieć mamie o współżyciu?

Polecane posty

Mam 21 lat.Ze swoim chłopakiem myślę o rozpoczęciu współżycia. Moja mama już kiedyś mówiła, że chciała by o tym fakcie wiedzieć, jednak jakoś tak ciężko mi sobie wyobrazić tą rozmowę mimo że seks nigdy nie był u nas tematem tabu. Czy powinnam ją poinformować? Czy zachować to jednak dla siebie?

Gość gość
nie pomyliłaś się ? 12 czy 21 lat masz????? :D hahaha

Mieszkam z dala od mamy, z swoim chłopakiem. I nie pomyliłam się co do swojego wieku :) jestem bardzo żyta z mamą i nie chciałabym by kiedyś była na mnie zła czy coś. wiem jak to brzmi....:) po prostu pytałam o rade. Ona ufa, że mimo mieszkania ze sobą my się nie współżyjemy. Studiuję i boje się, że zaraz będzie się martwić co jeśli zajdę w ciąże itp.

Gość gość
A czy mama tobie mowi, kiedy sypia z ojcem?

Mój ojciec nie mieszka z nami. Mama mieszka sama. A chłopak szanuje moje decyzje i czeka aż ja będę gotowa. Nie wiem na kogo ty trafiłaś że ciągle zrywał z ciebie ubrania, ale chyba był nie wyżyty.

Gość gość
hehe jasne ,że nie powinnaś, jak ja straciłam dziewictwo to mama dowiedziała się po jakimś czasie przez przypadek ( bo znalazła test w śmietniku nie wiem do dzisiaj jak bo zawinęłam go w worek) i choć miałam 18 lat to miałam niezła aferę

Gość gość
Nigdy nie mówiłam mamie, kiedy straciłam dziewictwo i tez nie chcialabym slyszeć jak moja córka mi opowiada z kim spała pierwszy raz i w jakiej pozycji. O takich rzeczach mozna rozmawiac z kolezankami, ale z matka-córka... niekoniecznie, przynajmniej w mojej opinii.

Gość gość
Skoro takie macie relacje to powinna uczestniczyc w tym. Znaczy ona będzie patrzeć jak ty z facetem ... Masakra takie rzeczy tylko w erze hihi

Gość gość
Nagraj jak się bzykasz i daj jej obejrzeć

Gość też mam 21 lat
Studzia - ja mam tyle samo lat co autorka pytania i też nie uprawiam seksu. Dlaczego? Po prostu trafiali mi się faceci, którzy totalnie nie pociągali mnie fizycznie. Dlatego wolę już nie uprawiać seksu niż robić to na siłę z kimś kto mnie obrzydza.

Jak nie ma pociągu fizycznego to wiadomo, że się seksu z taką osobą nie chce. Ale jeśli się jest ze stałym partnerem na co dzień i NIC, to dla mnie to nietypowa sytuacja :D

Gość też mam 21 lat
Studzia - byłam w związku, ale pociągu fizycznego do tej osoby też nie było. W końcu dałam sobie spokój, może kiedyś mi się trafi, a jak nie to mogę do końca życia nie uprawiać seksu i nie będę płakać ;) A co do autorki to ja bym nie mówiła mamie.

Gość gość
Nie uprawiać seks i poczekać aż wezmiecie slub! wtedy matka sie dowie nawet nie mowiac jej :)

Gość też mam 21 lat
Tzn. mam pociąg fizyczny od 7 lat do jednego faceta, który mnie nie chce. A byłam w związku z innym, bo liczyłam, że zapomnę albo że coś się zmieni. NIC się nie zmieniło. Spotykałam się z kilkunastoma innymi i też mnie każdy obrzydzał. Trudno.

Pociąg fizyczny jest :) nie jest tak że jesteśmy do końca święci :P ale nigdy nie się nie kochaliśmy... jestem ateista wiec seks po ślubie to dla mnie głupota.