Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka11239

Czy to szkodliwe dla dziecka?

Polecane posty

Gość Anka11239

Jestem w 12 tygodniu ciąży, czy zapalenie skręta (marihuany) może zaszkodzić dziecku? Przestałam palic papierosy oraz marihuane jak dowiedziałam się że jestem w ciąży ale troszkę mnie ciągnie.. Proszę o odpowiedź.

Gość Anka11239
??

Gość gość
wypij lepiej szklankę wody

Gość gość
Skad Ty sie wzielas??? Biedne dziecko

Gość Anka11239
Czy ja napisałam ze pale?? "pytam czy to szkodliwe !! Więc taaakie odpowiedzi prosze sobie darowac!!

Gość Anka11239
Biedne dziecko???!! Tylko Polacy potrafią być bezczelni i wredni. Żenada..

Gość gość
oczywiście, ze dziecku nic nie szkodzi - poczytaj trochę tematów na kafe - można pic, palić, żreć trucizny, a dzieci i tak wyrastaja na geniuszy, FAS jest spiskiem koncernów farmaceutycznych, a o tym jakie by było dziecko, gdyby nie uzywki się nie dowiesz, bo nie masz wglądu do rzeczywistości równoległej, więc - hulaj dusza:)

Gość Anka11239
Widzę że bez chamskich i sarkastycznych komentarzy się nie obejdzie.. Zapytam mojego lekarza bo tutaj widzę nie ma normalnych ludzi.. Dziękuję za rozmowę!

Gość gość
Zapalenie skręta w ciąży, o ile to zrobisz, będzie świadczyło że nie nadajesz się na matkę. I to nie jest złośliwość tylko stwierdzenie faktu. Paliłam papierosy 14 lat nim zaszłam w ciążę i rzuciłam z dnia na dzień, też mnie ciągnęło. Nie twierdzę, że matka ma być męczennicą ale świadomie truć swoje dziecko może tylko idiotka mająca nadzieję ze w ten sposób poroni.

Gość gość
Zanada to twoj temat !!!! Glupia idiotko ile ty masz lat, ze takie pytania zadajesz???

Gość gość
i takie kobiety zachodzą w ciąże....

Gość gość
Mam taka idiotke wsrod znajomych niestety... Jarala cala ciaze jak opetana. I wszystkim opowiadala jak to polozna w Holandii zapewniala ja o braku szkodliwosci dla dziecka. Ta jasne. No i urodzila to dziecko i caly czas wychwalala jakie to ona ma zdrowe dziecko. Niestety czas pokazal co innego. 9 letnie dziecko nie wie ile jest 2 + 2. No ale przeciez Kowalska palila a dziecko zdrowe co nie