Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy tego nie wybaczę przyjaciółce czy to dobrze?

Polecane posty

Gość gość

nigdy tego nie wybaczę przyjaciółce czy to dobrze?

Gość gość
Zakochałam się w pewnym chłopaku, ona wtedy mówiła, że jej się nie podoba, jak wyznawałam mu miłość on mnie odrzucił i powiedział, że zakochał się w mojej przyjaciółce właśnie. ona po tym wszystkim zapewniała mnie że nic do niego nie czuje i że nie zrobi mi czegoś takiego, a ostatnio wysłała mi wiadomość, że chyba zaczyna coś do niego czuć i będzie się z nim spotykać. najgorsze to żę widujemy się codziennie w szkole, w tej samej klasie.. Juz się nie bede do niej odzywac, kilka lat przyjazni na marne, dobrze robie?

Gość gość
bardzo dobrze, tez jej tak zrob :)

Gość gość
zrobiła mi świńństwo co nie/

Gość gość
lol ale nawet z nim nie chodziłaś.

Gość gość
no i co z tego, ze nie chodzila. gdyby sie nie wpieprzyla to moze y ze soba byli. nie wiadomo od kiedy z nim gadala.

Gość gość
NIBY WCZEŚNIEJ w ogóle z nim nie gadała, tylko zaczęła od niedawna bo jednak jej się zaczął podobać.

Gość gość
Chłopak jest wolny to się przyjaciółka koło niego zakręciła. I już. A on i tak ciebie nie chciał. No to o co chodzi?

Gość gość
ktos sie jeszcze wypowei

Gość gość
Chłopak jest wolny to się przyjaciółka koło niego zakręciła. prostaczek nie brakuje

Gość gość
Bo on mi się bardzo podobał i ona o tym wiedziała dobrze........

Gość gość
oni sa razem? jak nie, to na choj sie wpieprzala

Gość gość
ciebie nie chce to ma sam zostac

Gość gość
od takich jak ty 'przyjaciolek' powinno sie trzymac jak najdalej :O jak juz w takim gowniarskim wieku masz taka roszczeniowa postawe do 'przyjaciol' to lepiej nie miej ich w ogole bo jestes paskudnym czlowiekiem.

Gość gość
Co za durna prowokacja. Wczoraj pisała tu niby ta druga dziewczyna, ze przyjaciólka zabrania jej się spotykac z chłopakiem, ktory podoba się im obu. Wymyśl trollu coś lepszego, albo przynajmniej na drugi raz jak będziesz pisać podwójne prowokacje to w troche większym odstepie czasowym niż 1 doba.

Gość gość
mam wygania bo co nie chcę żeby przyjaciółka spotykała się z chłopakami którzy mi się podobają?

Gość gość
rozczeniowa postawa haha troche klasy i kultury dobrze robisz autorko, tez jej zabierz faceta, na serio

Gość gość
to nie prowowkacja, widocznie to częste zdarzenie

Gość gość
No, ale on ciebie nie chce. Powinnas zyczyc im powodzenia, zwlaszcza ze kolezanka byla szczera i ci powiedziala o tym. Mogli sie spotykac w tajemnicy....

Gość gość
nie badz rozczeniowa! oddaj nerke! a ona by ci cos dala bo jak na razie to ma chetke na wszystko twoje?

Gość gość
skad wiesz, ze by jej nie chcial gdyby tamta nie zaczela z nim gadac i obgadywac? jak ktos napisal, nie wiadomo jak dlugo z nim pisze

Gość gość
takie znajome to trzeba omijac szerokim lukiem jedna powiedziala kolesiowi, ze nosze rozmiar 42 buhaaha jakby oczu nie mial dobrze, ze mi powiedzial

Gość gość
gość dziś nie badz rozczeniowa! oddaj nerke! a ona by ci cos dala bo jak na razie to ma chetke na wszystko twoje? ] a co jest JEJ? facet, ktory jej nie chce? mozna w ogole posiadac faceta (oprocz godziny pod soba w lozku? :P ) ? nastepna idiotka, ktora uwaza, ze ludzie naleza do niej na wlasnosc i nie wazne czy sa tego swiadomi czy nie :O

Gość gość
No przeciez napisalam ze mu wyznala milosc, a on ja odrzucil i powiedzial, ze zakochal sie w kolezance. Ludzie czytajcie ze zrozumieniem.

Gość gość
no tak ja mu wyznałam miłość i on mnie odrzucił, mówiąc w dodatku że kocha moją przyjaciółkę. potem jej o wszystkim aopowiedziałam, ona zapewniala ze nic do niego nie czuje, a teraz co...nagle sie jej zmieniło

Gość gość
skoro tak powiedzial autorce to znaczy, ze jej przyjaciolka pierwsza zaczela z nim pisac mimo, ze sie wyparla, nie chciala miec konkurencji haha, jest nieszczera, ale cos jej nie idzie skoro nie sa razem :D moze omotala chlopaka, nagadala na dziewczyne bzdur, bo gdyby to byla taka wielka milosc przyjaciolki z tym facetem to juz by ze soba byli dawno sprobuj teraz ty. nie jest nia zainteresowany wiec co ci szkodzi.

Gość gość
gosc 21. 27chyba nie rozumiesz o co chodzi..