Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy tego nie wybaczę przyjaciółce czy to dobrze?

Polecane posty

Gość gość
on jest nią bardzo zainteresowany, widzę ż się na nią patrzy, mi sie wydaję, że ona jednak z nim nie pisała wcześniej i zaczęła pisać niedawno... tak mi sama powiedziała i w to akurat wierzę

Gość gość
ciebie nie chciał, podoba mu się twoja przyjaciółka, a on jej. W imię czego ona ma odpuścić? Co, Ty nie możesz mieć to ona też nie?

Gość gość
dlaczego nie sa razem? :D

Gość gość
chyba dopiero zaczynają się spotykać... Wiecie, tak właśnie myslalam, że ona nie powinna nic do niego robić.. Jak ja się będę czuć z nimi w klasie, wiedząc że kręcą ze sobą...nie mogę się już do niej odzywać

Gość gość
wyznal jej milosc, ale nie gadaja ze soba nawet, tylko on na nia patrzy :D 2/10 bo ktos sie nabiera

Gość gość
Ty z przyjaciolka nie bedziesz gadac? Z NIM NE GADAJ miej troche godnosci i nie badz zalosna. Najmniej w tym winna jest twoja przyjaciolka. To on cie nie chcial. W sumie jak taka bezndziejna z ciebie przyjaciolka ze o byle co zrywasz znajomosc to lepiej dla tamtej ze sie odczepisz od niej.

Gość gość
tamta nie powinna sie odzywac do niego bo teraz bedzie kwas i autorka ma do tego prawo

Gość gość
No nie mogę - ale dziecinada.

Gość gość
no właśnie będzie kwas, dlatego nie chce żeby ONA miała z NIM jakikolwiek kontakt

Gość gość
nie wiesz jak to zrobic? zaloz dekolt na jakiejs imprezie, gdzie on bedzie i wiesz :D

Gość gość
DOBRZE, ŻE SKOŃCZYSZ Z NIĄ Tą przyjaźń, bo ją tylko ograniczasz, nie pozwalając się jej spotykać z nim

Gość gość
taka z ciebie przyjaciolka jak z koziej d**y trąba. Kim ty jestes zeby jej mowic czy jemu z kim moga gadac i z kim sie spotykac, idiotka

Gość gość
rob jak uwazasz, tu wyzywaja w kazdym temacie :D

Gość gość
wyzywaja? mnie sie wydaje ze to jedne i te same idiotki pisza te glupie posty. nie wybacze przyjaciolce czy to dobrze?,nigdy sie nie calowalam czy to dobrze? jestem dziewica czy to dobrze? Ile mozna czytac takich idiotow, no nie da sie nie wyzywac