Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłębiaste włosy łonowe u młodej, ładnej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

poznałem dziewczyne, jestesmy ze soba juz prawie rok... postanowilismy rozpoczac zycie seksualne, zaczynalo sie fajnie, ale z obrzydzeniem stwierdzilem, ze ona tam jest kompletnie zaniedbana - bardzo dlugie wlosy lonowe, nawet nie skrocone, nie podgolone wydawala sie zadbana dziewczyna, a tu taka niespodzianka zastanawia mnie, czy wiecej dziewczyn tak ma, ze kompletnie nie dba o tamte okolice, czy ta moja, to wyjatek oczywiscie porozmawiam z nia o tym dyskretnie, ale chcialbym poznac najpierw Wasze opinie

Gość gość
powiedzcie dziewczyny, jestescie tutaj anonimowe - czy ktoras z Was jest tez atrakcyjna osoba, a nie dba zupelnie o okolice krocza?

Gość gość
Może jakaś się jednak wypowie, która się nie goli.

Gość gość
Włosy nie oznaczają zaniedbania. Zaniedbaniem jest brak higieny. Ty po prostu wolisz ogolone i uznajesz to za oznakę zadbania. Innym facetom to nie przeszkadza. Co kto lubi, mój drogi... Może jej poprzedni nie miał nic przeciwko. Może nie miała nikogo i dlatego nie goliła. Jej to nie musi przeszkadzać. Golenie zresztą samo w sobie tych okolic nie jest fajne, więc jeśli nie widziała potrzeby, to może tego nie robiła. A dlaczego Wy, faceci, golicie się raz na tydzień, np.? Bo Wam się nie chce, co nie oznacza, że jesteście zaniedbani. Nie każdej kobiecie to przeszkadza.

Gość gość
P.S. golę się, ale Cię uświadamiam

Gość gość
a Ty się ogoliles TAM? Moze nie lubi się golic i chce tam miec wlosy.... a gębę golisz codziennie czy zaniedbany jestes?

Gość gość
No ja wszystko rozumiem, ze golic sie nie chce i moze i to nie jest oznaka zaniebbania, ale chocby zkrocenie tych wlosow, to chyba obowiazek... Mam wrazenie, ze ona ich nie skracala od urodzenia... Mialy chyba po 5cm...

Gość gość
ja się gole ale raz na miesiac... nie lubie tego i ciezko zreszta dokładnie ogolic se psitke ;P

Gość gość
"zkrocenie":O To dopiero zaniedbanie - poprawności.

Gość gość
To skoro uważasz, że to "możę i nie jest oznaka zaniedbania" to co się jej czepiasz. Albo uważasz, że to zaniedbanie, albo nie. Czarne i białe, bo piszesz, jakbyś sam nie wiedział o co Ci chodzi. Chcesz, żeby się tam ogoliła, więc jej zasugeruj delikatnie i zobaczysz, co ona z tym zrobi. Basta - to po prostu Twoje upodobanie, a o gustach się nie dyskutuje.

Gość gość
Niegolenie nie oznacza zaniedbania. Są osoby, u których depilacja powoduje np. potężne podrażnienia.

Gość gość
Preferencja względem owłosienia nie ma nic wspólnego z zaniedbaniem, to jej sprawa jakiej długości woli mieć włosy łonowe.

Gość gość
Mam nadzieję, że nie oczekujesz od kobiety golenia się na 0? Nikt mądry już tak nie robi, to niehigieniczne i niezdrowe.

Gość gość
Raz na miesiąc? A co na to facet??

Gość gość
tak, zabijaj sobie florę bakteryjną...od razu wiadomo skąd ten barwny opis "zapachu"....

Gość gość
Żadna się nie goli na zero? A skąd Ty to wiesz... Każda z 6 dziewczyn, z którymi uprawiałem seks w tym roku była ogolona na 0, co najwyżej 2 lub 3 miały paseczek startowy, który przyprawie mnie o szaleństwo.

Gość gość
Nie. Niehigieniczne jest golenie do 0. Pozbawia ochrony przed wszelkimi infekcjami, otwiera wrota dla zakażeń intymnych. Poczytaj opinie autorytetów, zanim się wypowiesz. Głowę też golisz, zamiast myć tyle razy, ile tego wymaga?

Gość gość
Niehigieniczne jest mieć tam włosy które sklejają się za każdym razem gdy robi się siku. Do wieczora zanim przyjdzie się z pracy w majtach jeden skisły śłedź! x Skoro nie goląc się tak dbasz o higienę, że masz tam "skisłego śledzia".. Pozostaje wyrazić współczucie.

Gość gość
Zarośnięte psity są obrzydliwe!!! Nie ma jak piękna piputka z paseczkiem. Zarośniętym, zaniebanym psitom mówimy nie - nie dziewie sie autorowi - jakbym spotkał taka z 5cm lonowcami, raczej bym jej nie puknął....

Gość gość
Żadna się nie goli na zero? A skąd Ty to wiesz... x Umiesz czytać ze zrozumieniem? Odróżniasz "nikt mądry" od "żadna"? I "na 0" od wcale?

Gość gość
OOO proszę, no i siedzi tutaj jednak jakaś zarośnięta. A fuj :P Bleee

Gość gość
Zarośnięte psity są obrzydliwe!!! Nie ma jak piękna piputka z paseczkiem. x Następny analfabeta - kandydat na kurs czytania ze zrozumieniem.

Gość gość
OOO proszę, no i siedzi tutaj jednak jakaś zarośnięta. A fuj jezyk.gif Bleee x O proszę: kolejny analfabeta po podstawówce, albo i nie.

Gość gość
Po 1 - golenie powoduje ból i bardzo nieprzyjemne stany zapalne mieszków włosowych, a potem swędzenie i wrastanie włosów pod skórę. Po 2 - golenie włosów w tym miejscu powoduje, że kobiety mają częściej zapalenia pochwy, to nic na co mamy ochotę. Po 3 - skracanie włosów, czyli ich przycinanie spowoduje, że będą Cię kłuły, to wolisz to?

Gość gość
Też uważam, że żyjemy w świecie, kiedy o higienę dba się specjalnymi środkami do higieny intymnej, a nie hodując jungle. Zawsze wygolona, golę się co drugi dzień, nigdy nie miałam problemu z przykrym zapachem, ani tym bardziej infekcjami. Facet cały czas chce mnie tam lizać...

Gość gość
Perły przed wieprze normalnie. Żaden prymityw nie potrafi doczytać, za to każdy od razu wyraża swoje nie na temat i nietrafione oburzenie. Żenada.

Gość gość
Też uważam, że żyjemy w świecie, kiedy o higienę dba się specjalnymi środkami do higieny intymnej x panna też z tych nie umiejących czytać? Ktoś tu podważył zasadność stosowania jakichkolwiek środków do higieny intymnej?

Gość gość
Koleżanko, największym prymitywem, to jesteś właśnie Ty, bo wyzywasz innych nieustannie od prymitywów, podczas gdy nikt Cię do tej pory nie przezwał.

Gość gość
Mój mąż tez uwielbia mnie tam pieścić a włosy przycinam bo po goleniu miałam okropne zapalenia mieszków włosowych. Jesteś aż tak pusta, że uważasz, iż Twoja atrakcyjność rośnie proporcjonalnie do skracania włosów łonowych?

Gość gość
tak to jest w czasie ferii świątecznych, dyslektyczne dzieci oblegają forum