Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś wam powiem prawdę!

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat i jestem studentką drugiego roku. Moja mama umarła i zostałam sama z moim ojczymem. On nawet nie jest moim opiekunem prawnym ale zgodził się żebym z nim została i mi pomaga, a ja tak naprawdę go bardzo potrzebuję bo inaczej nie miałabym gdzie mieszkać i nie mogłabym studiować, a pracy też bym nie znalazła bo poza moim przyszłym zawodem nie umiem nic innego robić, a bez porządnego wykształcenia bym nawet nie dostała takiej pracy. W dodatku on też pracuje w branży, którą chce się zajmować, ma znajomości więc może mi pomóc. Poza tym jest bardzo opiekuńczy bo mimo, że sam bardzo dużo pracuje i ma dużo obowiązków to codziennie robi mi śniadanko do łóżka, w wolnych chwilach gotuje obiadki i kolacyjki, robi mi prezenty i daje kasę. Zawozi mnie na uczelnię i odbiera, a w weekendy zakupy. Lubię go nawet. :)

Gość gość
wstrząsające.

Gość gość
Założysz z nim rodzinę?

Gość gość
nie daj się skusić czasami bo tego nie wywalisz z siebie zostanie

Gość gość
Słucham? O czym Wy mówicie?

Gość gość
znowu się przypie/rdoliłaś z tym zje/banym tematem i zaczniesz pier/dolić, jak to ojczym cie podrywa i chyba chce prze/ru/chać?

Gość gość
że co proszę? :o

Gość gość7if7i7o
e tam glupoty ktos wypisuje z nudow zeby was podraznic, nie dajcie sie

Gość gość
Na pewno już spaliście ze sobą, zajdziesz za nie długo w ciążę i trzeba będzie wziąć z nim ślub. Myślałaś już o tym?

Gość gość
szmata jestes i tyle , lubisz nie jego a to co on dla Ciebie robi. i to tak piszesz jakby to był jego obowiązek a on mógł kopnąć cię w tę twoją dupę egoistko szmacino i byś się bujała biedoto . jebana

Gość gość
Po co od razu tyle jadu ludzie. Dlaczego mnie obrażasz? :o Lubię go! Nawet bardzo i jestem mu wdzięczna za to co dla mnie robi, a Ty chyba zazdrościsz!

Gość gość
Człowieku! Dobrze się czujesz? O czym Ty w ogóle mówisz? Przecież ja z nim nie spałam!